To je to što me zanima!

Supruga Brucea Willisa objavila prvu fotku s glumcem nakon što se on povukao iz Hollywooda

Par je nasmijano uživao u prirodi, a pratitelji su joj u komentarima poručili da su predivni skupa te su im pružili podršku u ovim teškim trenucima i poručili da mole za glumčevo zdravlje
Vidi originalni članak

Emma Heming Willis (43) objavila je prvu fotografiju sa suprugom Bruceom Willisom (67) nakon vijesti da legendarni glumac napušta glumu zbog zdravstvenih problema. Par se fotografirao u prirodi, kako uživa u suncu i dobrom raspoloženju, a fotografski talent pokazala je njihova kći Mabel Ray Willis (10). 

TREBA PREGLEDATI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mama i tata na svom omiljenom staništu - napisala je Emma uz fotografije.

Pratitelji su joj u komentarima poručili da su predivan par i pružili im podršku u ovim teškim trenucima. Rekli su da mole za Bruceovo zdravlje.

Podsjećamo, vijest da legendarni Bruce Willis nakon 40 godina karijere napušta glumu zbog zdravstvenih problema, rastužila je milijune njegovih obožavatelja diljem svijeta. Liječnici su mu dijagnosticirali afaziju koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. 

PRIZNALI DA NAGRADA NIJE PRIKLADNA Zbog dijagnoze Brucea Willisa povukli Zlatnu malinu koju je osvojio za najgoru izvedbu

Glumac je viđen kako koristi slušalicu u uhu na snimanju još 2015. godine tijekom svog debija na Broadwayu u “Miseryju”. Izvor blizak glumcu je potvrdio da se ozbiljno mučio 2019. tijekom snimanja filma “Glass” redatelja M. Nighta Shyamalana, kao i na brojnim drugim projektima posljednjih godina. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rara Avis_1 08.04.2022.

    <3

  • 07.04.2022.

    zamisli, pa on meni izgleda isto kao prije mjesec dana, dok se još nije povukao

  • simplicije23 07.04.2022.

    odličan glumac ali foto objavljuje kćer od 10 godina ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare