Show

Komentari 9

Zbog dijagnoze Brucea Willisa povukli Zlatnu malinu koju je osvojio za najgoru izvedbu

Zbog dijagnoze Brucea Willisa povukli Zlatnu malinu koju je osvojio za najgoru izvedbu

Ako je nečije zdravstveno stanje faktor u donošenju odluka i/ili učinka, priznajemo da nije prikladno dati mu nagradu - stoji u službenom priopćenju organizatora nagrade Zlatna malina

Nedavno je održana 94. dodjela prestižne filmske nagrade Oscar, a njezina suprotnost je upravo nagrada Zlatna malina koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja godine. Bruce Willis (67) osvojio je Zlatnu malinu u kategoriji koja je osmišljena upravo po njemu, a organizatori su je sada odlučili povući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, organizatori Zlatne maline poništili su dodjeljivanje nagrade glumcu i to tek nakon što je objavljeno službeno priopćenje njegove obitelji u kojem stoji, između ostalog, kako se Willis bori s afazijom, javlja Daily Mail.

- Nakon dugog razmišljanja i razmatranja, Zlatna malina je donijela odluku da ukine nagradu dodijeljenu Bruceu Willisu zbog njegove nedavno objavljene dijagnoze. Ako je nečije zdravstveno stanje faktor u donošenju odluka i/ili učinka, priznajemo da nije prikladno dati mu nagradu - stoji u službenom priopćenju organizatora nagrade Zlatna malina

FILE PHOTO: Actor Bruce Willis attends the European premiere of "Glass" in London

Organizatori Zlatne maline Willisa nominirali za osam njegovih filmova  iz 2021. godine. Čak su i kategoriju nazvali "Najgora izvedba Brucea Willisa u filmu iz 2021." zbog čega je na kraju presuđeno kako je njegova uloga u filmu 'Cosmic Sin' iznad svih nominiranih.

PIXSELL

Prisjetimo se, glumac je završio glumačku karijeru zbog teškog zdravstvenog stanja, a javnost je o tome obavijestila Demi Moore, bivša supruga Willisa, putem društvenih mreža.