Organizatori Zlatne maline povlače nagradu Brucea Willisa zbog zdravstvenog stanja glumca | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 9

Zbog dijagnoze Brucea Willisa povukli Zlatnu malinu koju je osvojio za najgoru izvedbu

Zbog dijagnoze Brucea Willisa povukli Zlatnu malinu koju je osvojio za najgoru izvedbu
4

Ako je nečije zdravstveno stanje faktor u donošenju odluka i/ili učinka, priznajemo da nije prikladno dati mu nagradu - stoji u službenom priopćenju organizatora nagrade Zlatna malina

VIDEO

Nedavno je održana 94. dodjela prestižne filmske nagrade Oscar, a njezina suprotnost je upravo nagrada Zlatna malina koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja godine. Bruce Willis (67) osvojio je Zlatnu malinu u kategoriji koja je osmišljena upravo po njemu, a organizatori su je sada odlučili povući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bruce Willis napušta glumu zbog bolesti afazije koja uzrokuje probleme s govorom VIDEO

Naime, organizatori Zlatne maline poništili su dodjeljivanje nagrade glumcu i to tek nakon što je objavljeno službeno priopćenje njegove obitelji u kojem stoji, između ostalog, kako se Willis bori s afazijom, javlja Daily Mail.

- Nakon dugog razmišljanja i razmatranja, Zlatna malina je donijela odluku da ukine nagradu dodijeljenu Bruceu Willisu zbog njegove nedavno objavljene dijagnoze. Ako je nečije zdravstveno stanje faktor u donošenju odluka i/ili učinka, priznajemo da nije prikladno dati mu nagradu - stoji u službenom priopćenju organizatora nagrade Zlatna malina

FILE PHOTO: Actor Bruce Willis attends the European premiere of "Glass" in London

Organizatori Zlatne maline Willisa nominirali za osam njegovih filmova  iz 2021. godine. Čak su i kategoriju nazvali "Najgora izvedba Brucea Willisa u filmu iz 2021." zbog čega je na kraju presuđeno kako je njegova uloga u filmu 'Cosmic Sin' iznad svih nominiranih.

PIXSELL

Prisjetimo se, glumac je završio glumačku karijeru zbog teškog zdravstvenog stanja, a javnost je o tome obavijestila Demi Moore, bivša supruga Willisa, putem društvenih mreža. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu