To je to što me zanima!

Supruga T. Howarda zatražila je rastavu nakon godišnjice...

NEPOMIRLJIVE RAZLIKE Terrence Howard se po drugi put rastaje. Njegova supruga Michelle zatražila je rastavu nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka
Vidi originalni članak

Terrence Howard (41) nakon godinu dana braka rastaje se od druge supruge Michelle Ghent (33). Glumčeva supruga podnijela je zahtjev za rastavu nekoliko dana nakon što je par proslavio prvu godišnjicu braka, a kao razlog rastave navode se nepomirljive razlike. Glumcu je to drugi brak, s Lori McCommas od koje se rastao 2005. godine, ima troje djece. Nakon rastave bivšoj supruzi provalio je u kuću i udario je šakom u lice zbog čega je bio prijavljen za zlostavljanje. Poznat je po svojoj agresivnosti pa je tako jednom prijetio svojoj maloljetnoj kćeri da će joj ubiti dečka.

- Natjerao sam je da prekine s njim i zaprijetio joj da ću ga ubiti ako je to potrebno. Aubrey je sada u redu, iako ne mislim da sam puno učinio jer oboje idu u isti razred. Ovo ljeto ću je poslati u neku drugu zemlju gdje mobiteli nemaju signala - rekao je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Plavusa131 04.02.2011.

    Svasta!Dobar je glumac,al ne mogu vjerovat da je toliki divljak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare