To je to što me zanima!

Melaniju pustio da pokisne, a ljubavnicu je nazvao konjem...

Donald Trump na društvenoj mreži brutalno je izvrijeđao svoju ljubavnicu nazvavši je svakojakim pogrdnim imenima, a sve zbog toga što je ljubavničina tužba odbačena i Trump je dobio ovu bitku
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump (72) danas je imao, u najmanju ruku, zanimljiv radni dan. Iako se čini da više skoro ničime ne može šokirati javnost i ovog je puta to opovrgnuo. Naime, u jednom danu uspio je ostaviti svoju suprugu Melaniju (48) da bude mokra do kože i navodnu ljubavnicu usporediti s jednim dijelom životinjskog tijela.

Ispred Bijele kuće Trump i Melania uputili su se prema helikopteru koji ih je čekao kojim su se zaputili prema Floridi. Melania je hodala njemu uz bok kao prava prva dama, sve dok Trump nije vidio novinare. Pohrlio je u zagrljaj njihovih mikrofona i kamera s kišobranom koji su koristili on i njegova supruga. Melania je bila mokra kao mala voćka poslije kiše.

- Način na koji držiš kišobran puno govori o tebi kao osobi. Ali ipak tvoja je frizura važnija od Melanijine - bili su samo od nekih pogrdnih komentara na prvu Donaldovu scenu dana. Sljedeća epizoda se odvila putem društvene mreže, odnosno Twittera. Predsjednik je brutalno izvrijeđao svoju ljubavnicu nazvavši je svakojakim pogrdnim imenima, a sve zbog toga što ljubavničina tužba odbačena, a Trump je dobio tu bitku.

- Super, sada mogu poslije 'konjske glave' i do svog trećerazrednog odvjetnika u Texas. Ona će u potpunosti potvrditi pismo koje je potpisala - stajalo je u objavi. Radi se o Stormy Daniels koja je Trumpa tužila za klevetu zbog njegovo tweeta da je 'njezina optužba da joj je prijetio jedna velika izmišljotina'. To Stromy nije pošlo za rukom jer je sud to karakterizirao kao slobodu govora, a na uvredljivi Donaldov Tweet je odgovorio Stormin odvjetnik. 

- Vi ste odvratna pojava i sramota Sjedinjenih Američkih Država. Donesite sve dokaze koje imate, jer mi ćemo pokazati svijetu kakav ste veliki lažljivac - uzvratio je njezin odvjetnik, naravno, preko Twittera.

PJEVAČICA SE JAVILA NAKON PREKIDA ZARUKA: Bori se s napadima anksioznosti

Idi na 24sata

Komentari 23

  • iiiih 17.10.2018.

    Realno.... dobro je i rekao

  • 17.10.2018.

    eto koji kavalir, a i loš je predjsednik u rangu nixona.

  • Boki8 17.10.2018.

    Ova Slovenka je dno dna. Glumiti gospodzu uz ovog morona i smjeskati se kao da je sretna i sve zbog novca je jadno. Dno dna. Po meni prljava sponza koja guta SP.r.u za slavu i nvac. Bjlak bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare