To je to što me zanima!

Supružnici Kovač udvostručili božićni dar iz vlastitog džepa

BOŽIĆNO OBILJE Samohrana majka troje djece Mirjana Janković presretna je zbog darova Konzuma, 24sata i supružnika Kovač. Zbog njih su bili sretni na Božić
Vidi originalni članak

Bez Anice i Roberta sigurno ne bismo imali ovako bogat blagdanski stol. Imali smo i darove pod borom, kaže Mirjana Janković (37). Svoje troje djece za Božić je razveselila svinjskom pečenkom, francuskom salatom, juhom, sarmom i kolačima. U humanitarnoj akciji Konzuma i 24sata supružnici Kovač samohranoj majci nakupovali su hrane i potrepština za 3500 kuna. Anica im je kupila i igračke za pod bor te rekla da će im poslati odjeću koju su njena djeca prerasla. Mirjaninoj starijoj kćeri Amaliji (8) najviše se svidjela barbika princeza, mlađoj Anamariji (3) lutka s tutom, a sinu Josipu (5) bager.

- Djeca su se svemu razveselila. Anici i Robertu od srca hvala, ne znam kako bi im se odužila. Toliko su truda uložili da nam pomognu - rekla je Mirjana.

Suprug ju je, kaže, prije godinu i pol usred noći s djecom izbacio iz kuće kako bi mu došla druga žena. Mirjana i djeca žive u kući njene pokojne majke u Šeovcima kraj Požege i preživljavaju od 1400 kuna dječjeg doplatka.

Bivši nogometaš i prva pratilja Miss svijeta 1995. kupovali su za Mirjanu i djecu više od dva sata. Anica i Robert odlučili su im uplatiti još 3500 kuna na račun da kupe hladnjak.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • miroslav121 28.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 27.12.2011.

    reklama ili ne, bar je gospođa mirjana jankovic i njezina djeca imala dostojanstven Bozic... zato ne pljujte nego radije pomozite siromasnima,ako pogledate dalje od nosa vidjet cete koliko je siromasnih... cesto kada vidim ljude na cesti kako kopaju kontenjere kada imam dam im nesto novaca

  • AnitaLijić 27.12.2011.

    Draga obitelji Kovač! Znam da ste to uradili od srca , a ne radi tv-a ili novina , nek Vas dragi Bog blagoslovi i da Vam zdravlja ljubavi i sriće do kraja života.... Svaka Vam čast :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare