To je to što me zanima!

Šuput kao Amy Winehouse: 'Nenad me nije pustio u stan'

Nova sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' počinje u nedjelju, a natjecat će se Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Fabijan Pavao Medvešek, Lucija Jakelić, Marko Braić i Lana Klingor Mihić
Vidi originalni članak

Nakon što je u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' sudjelovala kao natjecateljica, u nedjelju će se Maja Šuput (40) prvi put pojaviti u ulozi voditeljice. Na društvenim mrežama se pjevačica svojim obožavateljima javila neuobičajenog looka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Došla sam kući ovakva nakon snimanja. Neko vrijeme sam zvonila, muž je mislio da su maškare pa nije otvorio - napisala je Maja. 

Šuput je objavila fotografiju na kojoj je, po ustaljenom običaju ovog showa, prerušena u preminulu britansku pjevačicu Amy Winehouse.  

- Da mi je netko prije nekoliko mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No, eto, život je zaista nepredvidiv - izjavila je Maja nakon objave kako će s Franom Ridjanom voditi ovaj show. 

'KLEPIT ĆE ME PO DŽEPU' Šuput otkazala koncert zbog korona virusa: 'Ovo me plaši...'

Nova sezona počinje u nedjelju, 8. ožujka, a natjecat će se Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Fabijan Pavao Medvešek, Lucija Jakelić, Marko Braić i Lana Klingor Mihić

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jasveznam 07.03.2020.

    A si bi taj jado drugo i bio nego kuci pardon tvojoj kuci,sidi i ceka da dodes sa posla hahah

  • Ivica Jakić Cule 07.03.2020.

    Di si ti od Amy miljama daleko, još puno pure jesti da bih došla na njezin nivo

  • maestraljadran 07.03.2020.

    Njemu su svaki dan maškare s tobom.Inače ne ličiš na sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare