To je to što me zanima!

Šuput nakon koncerta osvojio mladi kandidat iz Supertalenta

Zagrepčanin se bavi pjevanjem i plesanjem, a uz to svira i gitaru. Za nastup na Supertalentu pripremao se dosta dugo, a nakon izvedbe osvojio je publiku i žiri
Vidi originalni članak

Mladi glazbenik Filip Rudan (18) pjesmom ''Kiss From a Rose'' na Supertalentu osvojio je publiku i žiri, a posebno se svidio pjevačici Maji Šuput (38) i opernoj mezzosopranici Martini Tomčić (43). Simpatični Filip, koji svakim nastupom lomi ženska srca aktivan je i na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije na kojima ponosno ističe 'isklesano' tijelo

U publici je sjedila njegova najveća podrška, majka koja nije mogla suspregnuti suze, a Maja ju je pozvala s pozornice i čestitala joj na sinovom talentu. 

Šuput se na svom Instagram profilu odmah pohvalila fotografijom na kojoj pozira s mladim Filipom. 

- Kakva je bila emisija 'Supertalent' sinoć???? Jedan od kandidata je bio i ovaj šećer Filip Rudan. Ova slika nastala je ovog ljeta nakon mog koncerta na Krku. Kakav je bio vama i tko je od kandidata do sada ostavio najbolji dojam??? - napisala je svatovska pjevačica ispod fotografije. 

Zagrepčanin se bavi pjevanjem i plesanjem, a uz to svira i gitaru. Za nastup na Supertalentu pripremao se dosta dugo. 

Iako se na pozornicu popeo preplašen nakon otpjevane pjesme dobio je gromoglasni pljesak, ali i komplimente stručnog žirija. 

- Voljela bih da imam mogućnost pozvati te ovdje i da u zaglavlju piše ime moje izdavačke kuće koju nemam, ali ovog trenutka bih te pozvala da mi potpišeš ugovor - rekla je oduševljena Martina, a na komplimentima nije štedjela ni Maja.

- Ti bi za mene mogao biti nova hrvatska tinejdžerska zvijezda - rekla mu je.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • plik 12.10.2018.

    oman mi je sumnjiv kad mamica sjedi u publici... :))))

  • glinac 08.10.2018.

    Ako nema videa, nije se ni desilo

  • vinja 08.10.2018.

    Gledam emisiju i zanimljiva mi je. I žiri je korektan u svojim ocjenama kandidata. Jedino me Maja svaki puta iznova zaprepasti, dere se, skače, mlatara rukama, ljubi, grli koga stigne, a najnovije, diže noge na stol žirija pod nos svom kolegi. Ako je i Maja toliku nepristojnost ne bi si smjela dozvoliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare