To je to što me zanima!

Šuput: Ne želim više govoriti za sebe da sam dobra djevojka

Pjevačica je promijenila imidž. Produžila je i potamnila kosu, ali kaže da to nema veze s nedavnim prekidom. Nema vremena tugovati jer neprestano izlazi
Vidi originalni članak

Sredinom siječnja pjevačica je prekinula tri godine dugu vezu s Marijem Kovačevićem (40). Trenutačno na Tajlandu odmara od brojnih poslovnih obaveza, a po povratku će snimati spot za najnoviju pjesmu 'Dobra djevojka', piše časopis Extra. 

Za sebe kaže da više ne želi govoriti da je dobra djevojka.

- Dobra sam prema ljudima koje volim i prema kojima trebam biti dobra, a za druge me baš boli briga. Ljudi stvaraju mišljenje o javnoj osobi kakvo žele stvoriti - rekla je Maja Šuput (32) za časopis Extru. Pjevačica je promijenila imidž. Produžila je i potamnila kosu. 

- Promjena imidža nema veze s prekidom. Frizuru sam promijenila netom prije - tvrdi Maja koja kaže da se osjeća potpuno neispavano jer nakon prekida neprestano izlazi. S vlasnikom lanca barova Hemingway ostala je u odličnim odnosima. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mm2111 22.03.2012.

    Spermuša

  • una222 21.03.2012.

    a kad si bila?

  • japanokinez 21.03.2012.

    Znam da ćeš ovo pročitati, ti si super u odnosu na 75 % ženskih glava koje se pojavljuju ničim izazvanim što na TV-u što po novinama. Neka si se ti slikala samnom u Umagu prava si zvijezda bez pretjerivanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare