To je to što me zanima!

Šuput pokazala lice bez šminke

U videu sređivanja koji je podijelila s pratiteljima na Instagramu, na početku se vidi kako Maja nema ni trunke šminke, a na kraju je prikazala konačnu transformaciju
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (41) prepustila se rukama profesionalnog vizažista, a cijeli proces uljepšavanja i finalni rezultat podijelila je na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput je trudna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U videu sređivanja koji je podijelila s pratiteljima na početku se vidi kako Maja nema ni trunke šminke, a na kraju je prikazala konačnu transformaciju.

Vizažist koji ju je ovaj put sredio za objavu na društvenim mrežama i inače je šminka za vođenje zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

PRISJETILA SE NASLOVNICE ALBUMA Maja Šuput: 'Ne vjerujem kako sam izgledala prije 14 godina'

Također, osim što šminka razne modele, zaslužan je i za izglede Nives Celzijus (38) i Indire Levak (47) na sceni navedenog showa. 

Maja se nedavno na društvenim mrežama prisjetila kako je izgledala na počecima karijere. Od 90-ih godina, kada je počinjala estradnu karijeru, bila je na estetskim zahvatima, o kojima ne govori često. Pokazala je pratiteljima kako je izgledala naslovnica albuma 'Obori me s nogu' iz 2006. godine. 

- Ja ovo doslovno ne vjerujem - priznala je pjevačica. 

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE:

Idi na 24sata

Komentari 192

  • menart 16.11.2020.

    Danas svi pa i oni koji pljuju VOLE FAKE. Pogledajte naše društvo, sebe i oko sebe i sve će bit jasno. Hvala Bogu pa nemam kako se ono piše Fejs? Insta? Koliko prijatelja imaš? Niko nije ustanju danas slušalicu uzet u ruke i zaista te pitat kako si? Tak tužno al istinito. E pazi, još besplatno a ono neće ahahaha..

  • Rusulica 16.11.2020.

    Izgleda ko' dite.

  • VLADEK72 15.11.2020.

    Objasni nam što si htjela poručiti ovom slikom, ako uopće znaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare