To je to što me zanima!

Šuput pokazala mamu pa se požalila: 'Fali mi. Glupi virus...'

Osim što joj nedostaju nastupi na pozornici, Šuput je teško i bez druženja s obitelji. Požalila se kako joj nedostaju odlasci na ručak s mamom Danicom te jedva čeka da pandemija korona virusa prođe
Vidi originalni članak

Svatovska pjevačica Maja Šuput (41) sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim (37) u radosnom je iščekivanju. Par je nedavno objavio kako čekaju prvo dijete. Maja trenutačno ne pjeva po svadbama i koncertima zbog pandemije korona virusa, no radi punom parom u tvrtki 'Majushka'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, kao i većini glazbenika, Maji nedostaje pjevanje i plesanje na pozornici. Osim toga, nedostaje joj i viđanje s obitelji. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju s mamom Danicom pa se požalila.

- Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručak, normalne ljudske stvari koje život čine potpunim - napisala je Maja u opis fotografije. 

Većina pratitelja složila se da izgledaju kao dvije sestre, a mama Danica dobila je brojne komplimente kada je riječ o izgledu.

KAO BLIZANKE Šuput pozirala s mamom: 'Sada vidim na koga si tako lijepa...'

- Mama kao curica! Sada se vidi na koga je Maja lijepa. Kao da ste sestre. Blizanke - pisali su joj u komentarima, a neki su Maju ohrabrili kako će i sve ovo brzo proći.

A dok čeka bolja vremena, pjevačica uživa u budućem majčinstvu. Nedavno je za InMagazin ispričala kako su za bebu već sve kupili, no nije željela otkriti spol. Za sada je to tajna. 

- A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put. Vrlo vjerojatno, obzirom na moje godine, i zadnji pa nek se dijete veseli - poručila je.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT: 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • stiven 04.12.2020.

    to joj mlađa sestra a ne mama

  • 04.12.2020.

    zgodne zene ali novac radi svoje i mama je bolja od Maje haha

  • Šunka12 03.12.2020.

    funny7  da predivne  ???🤣baš sam se nasmija kvalitetno 😂😂😂 

Komentiraj...
Vidi sve komentare