To je to što me zanima!

Šuput pozira u izazovnoj haljini, fotku joj 'uništio' par u pozadini

Jedni kritiziraju Majin, kako kažu, neprimjeren odabir odjeće, a drugi je hvale za hrabar izbor haljine koja puno otkriva. Mnogima nije promaknuo ni par u pozadini, koji je pjevačici 'uništio' idiličnu ljetnu fotografiju.
Vidi originalni članak

Većina domaćih glazbenika ovog ljeta ima znatno manje posla nego li prethodnih godina, a nakon što su odgođeni i otkazani gotovo svi veći koncerti i festivali, neki su u potpunosti ostali bez gaža. Pravila Stožera kad su svadbe u pitanju mijenjaju se iz dana u dan pa nema dvojbe kako je na udaru među estradnjacima i kraljica vjenčanja Maja Šuput (40). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona trenutačno odmara od svojih poslovnih obaveza, a pjevanje mladencima zamijenila je odmorom u Dubrovniku. Sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36) uživa u šetnjama, ljetu i moru. 

FOTO: UŽIVAJU U ODMORU Šuput pokazala preplanuli ten: Šetala je s mužem po Stradunu

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju s plaže, na kojoj se divi pogledu na dubrovačke zidine, no njezinim pratiteljima na Instagramu za oko je zapela prvenstveno njezina duboko rezana haljina.

Jedni kritiziraju Majin, kako kažu, neprimjeren odabir odjeće, a drugi je pak hvale za hrabar i odvažan izbor haljine koja puno otkriva. Mnogima nije promaknuo ni par u pozadini, koji je pjevačici 'uništio' idiličnu ljetnu fotografiju. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Primavera7 08.08.2020.

    Hejteri umuknite više i pokažite vi svoje lice i svoje dupe Maja je super i posebna u svemu, a vi grizite nokte. Osim toga ima love, zarađene vlastitim trudom i radom, a vi jedite paštetu i kruh

  • 02.08.2020.

    Ajde,ajde,skupila lovicu za vikend u Du-pa se ko seljančura naslikava od jutra do sutra,glumi sreću i veselje sa 40 god,suprug nezaposlen,🐕🐈 joj ekipa,a frustracije liječi plastikom... e to je život

  • StjepanValjak 02.08.2020.

    ljudi se s pravim brinu u vezi minimalističke haljinice,ne zaštićen silikon mogao bi se rastopiti pa bi pola Maje nestalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare