To je to što me zanima!

Šuput pozirala s mamom: 'Sada vidim na koga si tako lijepa...'

Društvo joj pravi suprug Nenad Tatarinov (36), a ovaj put stiglo je i pojačanje. Naime, Maja je objavila fotku s majkom, a pozitivni komentari 'pljuštali' su sa svih strana
Vidi originalni članak

Vrckava pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) trenutno uživa u Opatiji, a luksuznim apartmanima i skupocjenim restoranima svakodnevno se hvali na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tko od poznatih Hrvatica ima najbolji kupači

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Društvo joj pravi suprug Nenad Tatarinov (36), a ovaj put stiglo je i pojačanje. Naime, Maja je objavila fotku s majkom, a pozitivni komentari 'pljuštali' su sa svih strana. 

Većina pratitelja složila se da izgledaju kao dvije sestre, a mama Danica dobila je brojne komplimente kada je riječ o izgledu. 

SUVENIR Glavno da nema perje: Maja Šuput dala je poljubac dupinu

- Na prvu sam pomislila da imaš blizanku. Mama je jako zgodna. Vidim sada na koga si lijepa - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Pjevačica je nedavno otkrila i kako uživa u karanteni, a napokon je otišla i na zasluženi odmor. A odmor će joj vjerojatno dobro doći ove godine, jer u narednoj 2021. ima posla preko glave.

- Devedeset posto dogovorenih svadbi prebačeno je za 2021., pa u idućoj godini mogu sam pomoliti Boga da preživim jer su se svadbe otprije dogovorene za 2021. povezale s odgođenima. Ispada da ću iduće godine pjevati na svadbama od svetka do petka. Samo ću to raditi. Postoji lista čekanja kod mene za iduću godinu, ljudi se trgaju i nude veće novce, što je sjajno. Ove godine su se vratile mladenke koje su se pod svaku cijenu željele udati, tako da ima termina - rekla je Maja nedavno za magazin Jutarnjeg lista Studio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Majom Šuput

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 25.08.2020.

    Mama bolja od cerke jer nema toliko plastike po guzi i sisama,blago Rusu ima dobru punicu

  • walmart 20.08.2020.

    Ja najiskrenije na ovoj slici i neznam koja je tu Maja a koja mama..Maju vise ne prepoznajem osim kad napisu Maja Suput i bude jedina plavuša

  • ti_deda 20.08.2020.

    Heather Locklear

Komentiraj...
Vidi sve komentare