To je to što me zanima!

Šuput se razgolitila u izolaciji: Stavila je šešir i 'izbacila' grudi

Istaknula je atribute, a stajling je upotpunila velikim šeširom. Komentara na Instagramu nije nedostajalo, a jedan pratitelj joj je poručio: 'Ova slika ne bi tako dobro ispala da je u boji! Majo, mrak si!'
Vidi originalni članak

Maja Šuput Tatarinov (40) ne gubi vrijeme u izolaciji. Nedavno je otvorila kućni ured kako bi obožavateljicama mogla dijeliti haljine, svakodnevno pravi specijalitete sa suprugom Nenadom (36), a u jednom trenutku je i obrijala muža.

Ostatak vremena provodi pozirajući za društvene mreže, a fanove ja sada 'počastila' još jednom fotografijom, i to golišavom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prebijela sam za sliku u boji... Vitamin D dan - napisala je u opis najnovije objave kojom je istaknula atribute, a stajling je upotpunila velikim šeširom.

Komentara na Instagramu nije nedostajalo, a jedan pratitelj joj je poručio: 'Ova slika ne bi tako dobro ispala da je u boji! Majo, mrak si!'

'KAKO TI SE DA?' Maja 'ukrala' Grubniću deku? Golišava s papučama u krevetu

Ovo joj nije prvi put da pozira u oskudnom izdanju. Nedavno je podijelila fotografiju za dobro jutro na kojoj leži golišava na krevetu prekrivena samo s dekom s kapuljačom i džepovima.

Na kapuljači su mačje uši pa bi njezini pratitelji mogli pomisliti kako je 'ukrala' ovu deku od prijatelja Marka Grubnića (38), koji je nekad imao nadimak 'modni mačak'. No, ta se deka također nalazi u njezinoj kolekciji brenda Majushka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bolna_istina 19.04.2020.

    Gledam i gledam ali ne vidim trudnički trbušćić.

  • frenky___ 19.04.2020.

    Dobra Maja kako bi ja nju,uhhhhhhhh😍🥰❤❣

  • 18.04.2020.

    katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare