Obavijesti

Show

Komentari 23

Maja 'ukrala' Grubniću deku? Golišava s papučama u krevetu

Maja 'ukrala' Grubniću deku? Golišava s papučama u krevetu
7

Vrckava pjevačica i dane u karanteni aktivno provodi. Kuha sa svojim suprugom, čuje se s prijateljima, a jučer se 'bacila' na isprobavanje odjeće i pospremanje ormara, nakon čega je, čini se, malo odmorila

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakIsprobavala odjeću, svi gledali ormar: Tko će ovo pospremiti?

Sa svojim prijateljem Markom Grubnićem (37) čula se preko online kamere pa isprobavala odjeću koju ima u ormaru, a danas Maja Šuput Tatarinov (40) odmara i to u malo ležernijem izdanju. Čini se kako je svatovsku pjevačicu pospremanje ormara nakon što je 'izvukla' svu odjeću zaista umorilo. 

Na Instagramu je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju za dobro jutro na kojoj pozira golišava na krevetu prekrivena samo s dekom s kapuljačom i džepovima. Na kapuljači su mačje uši pa bi njezini pratitelji mogli pomisliti kako je 'ukrala' ovu deku od svog prijatelja Marka, koji je nekad imao nadimak 'modni mačak'. No, ta se deka također nalazi u njezinoj kolekciji brenda Majushka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Osim toga, Maji je deka pomalo 'skliznula' pa joj se vide grudi, ali ih je vješto prekrila šalicom u kojoj ima svoju jutarnju kavu ili čaj. A pjevačica se toliko opustila da i s papučama leži na krevetu. Zanimljivo je kako i za vrijeme karantene misli na svoj izgleda pa se i dalje dotjeruje i šminka. Jedna od pratiteljica joj je u komentaru i napisala: 'Daj nam savjet kako ti se da šminkati svaki dan'.

Fotografiju na kojoj pozira samo pokrivena s dekom, objavila je i na svom Instagram storyju i pitala svoje obožavatelje: 'Tko još želi biti mačka?'. Njezini pratitelji pohvalili su njezin izgled, svidjelo im se kako Maja izgleda i kod kuće, a mnogi su joj poželjeli dobro jutro.

- Catwoman - jedan je od komentara.

Ne idu u šetnju bez rukavica i maske, a Maja pere svoje šlape
Ne idu u šetnju bez rukavica i maske, a Maja pere svoje šlape

Osim što posprema ormar i s Markom online izmišlja modne kombinacije, Maja najviše vremena provodi sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim (36), s kojim svakodnevno kuha razne specijalitete. Pjevačica o tome svakodnevno obavještava svoje pratitelje na Instagramu, a jedan od njih jednom ju je prilikom pitao može li njezin suprug i njega naučiti kuhati. Maja je priznala kako i Nenad tek uči pa ga ostali mogu pratiti preko njezinih objava.

Osim toga, pjevačica nije zaboravila na svoje obožavateljice. Nedavno je otvorila kućni ured kako bi im mogle dijeliti svoje haljine. Aktivna je i ne miruje, čak i dok mora biti u kući. Odlaske u teretanu zamijenila je vježbanjem kod kuće, a nekad svojim pratiteljima nešto i otpjeva. 

Čini se kako vrckavoj Maji u izolaciji nije nimalo dosadno. Dio posla vodi i dalje, odmara, vrijeme provodi sa suprugom, a nije zapostavila ni vježbanje i održavanje linije. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakMaja obrijala Nenada: Je li vi to imate televizor u kupaonici?

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti