To je to što me zanima!

M. Šuput se zbog amnezije nije sjetila obući, šetala u gaćama

U DOBROM DRUŠTVU Maja je snimala videospot za svoj hit 'Amnezija' u blizini Mažuranićeva trga, mjesta gdje 'noćne dame' u sjeni drvoreda čekaju mušterije
Vidi originalni članak

Često noću prolazim Vodnikovom. Vidjevši taj prizor pomislio sam: ‘Takva je scena moguća samo na filmu. Žene koje ovdje operiraju nisu baš tako glamurozne’, opisao je čitatelj koji je snimio Maju Šuput (36).

Pjevačica je hodala ulicom odjevena u satensko donje rublje. Push up grudnjak dodatno joj je naglasio dekolte, a visoke gaćice utegnule trbuh. Bila je ogrnuta bundom leopardova uzorka i nosila je vrtoglave štikle. Maja je snimala spot za svoj hit 'Amnezija'. U njemu pjeva kako se osjeća jutro poslije noći u kojoj je gorio grad, a ona se dobro zabavila jer ju je zaveo gad. Popila je malo previše, pa joj je u glavi potres blag, ali na tijelu joj je ostao muški trag. Iako se zbog alkohola ne sjeća kome je svoje usne dala, toliko joj je bilo dobro da bi s tim muškarcem još jednom sve htjela ponoviti, ali da ovaj put potraje dulje.

Nije jasno je li Maja odabrala ovu ulicu za snimanje jer je u blizini bivša Nacionalna knjižnica oko čije secesijske zgrade pod krošnjama drvoreda noćne dame čekaju mušterije. Ili ju je privukla druga palača u blizini.

U njoj je smješteno Ministarstvo kulture, a Šuput je kazalište velika ljubav. Voli nastupati u mjuziklu jer u njemu do izražaja dolaze svi njezini talenti - pjevanje, ples i gluma.

Dobro je utrenirana

Maja odličnu fizičku formu zahvaljuje čestim atraktivnim nastupima i vježbanju. Utegnuti trbuh i duge noge rado pokazuje i u privatnom životu. Zbog toga joj nije neugodno kad se zbog nastupa ili spota treba razgolititi.

Idi na 24sata

Komentari 392

  • synysa 19.10.2014.

    zvijer od žene.

  • Anga50 17.10.2014.

    jadno!!!!!!!bjedno!!!!!! jeftino!!!!!!

  • franjoclio 17.10.2014.

    maaaaa, malo pozornosti na sebe, mala je na zalasku, pa sad amnezija, neznam od cega, a mozda cuga, ili ???????????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare