To je to što me zanima!

Šuputica se 'popravila': Pegla bore više nego kreditne kartice

U istom videu Maja je pokazala dva lica. I dok je na jednoj fotografiji zategnutog lica, bez ijedne bore, pred sam kraj se pojavljuje i u ne baš reprezentativnom izdanju
Vidi originalni članak

Moglo bi se reći da se u današnje doba pegla više nego ikad. No to nije klasično peglanje robe. Danas se više peglaju kosa, kartice, a sve popularnije za ravnanje su i bore.

POGLEDAJTE VIDEO O MAJI ŠUPUT: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja Šuput Tatarinov (40) snalazi se barem u dva 'peglanja' od navedenih. O umijeću istog već bismo mogli raspravljati, ali moguće da je u pitanju samo nespretnost ili brzopletost.

Nije da poznatu svatovsku pjevačicu nismo vidjeli nepopeglanu, pa evo nedavno je objavljena fotografija gdje je “izgužvana” da smo je jedva prepoznali. No u istoj reklami da pokaže dva lica, to još nismo vidjeli. Voli Šuput proslave rođendana, pa ima i nekakav program, a u njemu je ispala u dva različita izdanja. Vjerojatno je jedno prirodno, taj je izgled bliskiji i njezinim godinama, a drugi je pomalo neprirodni.

Moglo bi se čak pomisliti da su to dvije različite osobe, jer velika je razlika 'poravnanih' fotografija i onih koje nisu prošle kroz razne filtere i photoshop. Poznato je kako voli transformacije, ali dosad je to više prakticirala kad bi mijenjala perike, odnosno dužinu kose, boju... Tko zna što nas sve očekuje u nadolazećoj novoj sezoni 'Tvoje lice zvuči poznato', čija će sad biti voditeljica.

-  Konačno mogu sa vama podijeliti novu ulogu, projekt , avanturu ... Dame i gospodo, uskoro na vaše male ekrane, po prvi puta u životu u voditeljskoj ulozi najzabavnije emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' uz Franu Ridjana angažirana je i moja malenkost - napisala je nedavno. 

Osim toga, šesta sezona showa donosi i novu postavu u žiriju. Težak posao ovog će puta imati Indira Levak (46), Nives Celzijus (38), Goran Navojec (49) i Igor Mešin (52). Show se vraća ovog proljeća, a kroz 13 emisija ocjenjivat će se i komentirati nastupi dajući kandidatima konstruktivne kritike. 

- Nadam se da ću uspjeti biti na visini zadatka i da ćete mi uz dobre i pozitivne vibre pomoći da se snađem u ovoj nimalo lakoj ulozi. Veselim se kao malo dijete što ćemo imati priliku da vas nedjeljom opet zabavljamo i da se gledamo u udarnom terminu. Vidimo se uskoro, a do tada šaljem vam puse - ponosno je ispričala Maja.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Mandulet 18.02.2020.

    Zasto vam je Maja Šuput stala na žulj

  • Mercedes s klasa 18.02.2020.

    Jadna je da želi izgledati kao 20-godišnjakinja i još se tako ponaša. Nikada od nje žene, još je teenagerica

  • Popy_1 18.02.2020.

    E pa? Oce li izgledat ka suva smokva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare