To je to što me zanima!

Suradnik: Milan je htio dijete, ali ozbiljnu vezu dugo odbija...

Srpski kralj bakra već je mjesecima osamljen i zamišljen, otkrio je njegov suradnik za Slobodnu Dalmaciju i dodao da je čuo da Milan ima poslovnih problema
Vidi originalni članak

Poslovni suradnik Milana Popovića (46) za Slobodnu Dalmaciju je komentirao kako je srpski kralj bakra već nekoliko mjeseci osamljen i zamišljen. Dodao je kako je čuo da Milan ima poslovnih problema o kojima nisu razgovarali jer Milan o tome šuti.

- Čudio sam mu se kada je krenuo u tu vezu, nakon toliko godina odbijanja da uđe u ozbiljan odnos. Želio je dijete, ali se pitam je li iskreno želio i ozbiljnu i ozakonjenu vezu. Možda su i on i Severina samo željeli dijete i ništa više - izjavio je Milanov bliski suradnik koji je želio ostati anoniman.

Izvori bliski biznismenovoj obitelji otkrili su za jedan srpski tabloid kako Milanova majka Radojka nije bila oduševljena kada je saznala da je Severina (40) krstila malenog Aleksandra u katoličkoj crkvi Srca Isusova u riječkom kvartu Zamet. 

>>> Više pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji

Idi na 24sata

Komentari 194

  • zdrawe 15.10.2012.

    severina ,soraja, pisekica sa deckima preko, ava karabatic,,sve vjesti za neku drugu drzavu..ili se hrvatima moraju forsirat takve vjesti,, jer ako se pobune, odmah ce se evropa zabrinut o pravima, jednakostima, itd itd..

  • netko iz 2 mase 15.10.2012.

    Poslovni suradnik Milana Popovića (46) za Slobodnu Dalmaciju je komentirao kako je srpski kralj bakra već nekoliko mjeseci osamljen i zamišljen. Dodao je kako je čuo da Milan ima poslovnih problema o kojima nisu razgovarali jer Milan o tome šuti. Ma možeš mislit kako je komentira za slobodnu

  • tomi07 15.10.2012.

    baka radojka nije bila stretna kaj ga je krstila u katolickoj crkvi, pa severina ga je rodila, ona mu je majka valjda ce ona reci gdje ce se dijete krstiti, ljudi ko da su glupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare