To je to što me zanima!

Suri Cruise se plažom šeta u štiklama, a kupa se u haljinici...

Dok se malena Suri, čija se vrijednost odjeće u ormaru procjenjuje na 17.5 milijuna kn kupala u šarenoj haljinici glumica je nosila gornji dio bikinija i roze vruće hlačice
Vidi originalni članak

Dok njezin suprug Tom Cruise (48) u Miamiju snima film 'Rock of Ages', Katie Holmes (32) s njihovom kćeri Suri (5) uživa na plaži. Dok se malena Suri kupala u šarenoj haljinici, glumica je nosila gornji dio bikinija i roze vruće hlačice. Djevojčica, čija se vrijednost odjeće u ormaru procjenjuje na 17.5 milijuna kuna, uživala je u kupanju s majkom koja je na plaži pokazala vitku figuru. Zajedno su pravile kule od pljeska, a malena Suri se osmjehivala paparazzima. Nedavno su tijekom šetnje pješčanom plažom viđene u štiklama koje je malena Suri, koja nosi samo dizajnersku odjeću, prvi put obukla s dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Faustina009 20.06.2011.

    Neki modeli trenirki su mi mrak i voljela bi ih nosti na sandale i na štikle, ali to naravno ne smijem obući na posao.

  • Faustina009 20.06.2011.

    Može im tako, biti pa se cure zabavljaju - svatko ima svoje gušte..Odmah se nađu dušebrižnici koji pišu ova nije normalan itd itd..Kada je u pitanuju igra i opuštanje , kada ćete svatiti da ne moraju sve stvari vama biti normale da bi netko uživao u njima..Kupsa se u haljinici pa šta??? I ja obožavam obuti štikle na donji dio trenirke i neki kdeli trenirkus u mi mrak i nosila bi ih na posao kada bi to bilo opće prihvatljivo...Ali za obične rute oblaćim ekako meni paše i odgovara..

  • mila 19 20.06.2011.

    buduća anoreksićarka i narkomanka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare