To je to što me zanima!

Suri i Katie obuvaju štikle čak i kad odlaze na pješčanu plažu

Petogodišnja kći Toma Cruisea i Katie Holmes cipele s petom prvi put je obula kad je imala samo dvije godine. Otad su joj štikle uobičajeni dio svakodnevnog 'outfita'
Vidi originalni članak

Roditelji diljem svijeta upiru prst u Suri Cruise (5) i krive je jer njihova djeca žele biti obučena kao ona, a kći Toma Cruisea (48) i Katie Holmes (32) nosi samo dizajnersku odjeću. Vrijednost odjeće koju Suri ima u ormaru procjenjuje se na 17.5 milijuna kuna. Djevojčica obilazi butike poznatih modnih marki od najranije dobi, a uz to oca i majku savjetuje kako da se odijenu. 

Suri je štikle prvi put 'isfurala' kad je imala dvije godine. Sad su joj cipele s petom uobičajeni dio odjevne kombinacije. Ipak, Katie i Suri malo su pretjerale. Majka i kći su, naime, obule štikle i otišle prošetati po  pješčanoj plaži. Dok su druga djeca bosih nogtu trčkarala i igrala se, Suri ih je u čudu promatrala i pitala mamu kako to da nisu sređeni za plažu. Katie je svojoj djevojčici popravljala suknjicu i kupila joj balon kako bi se zabavljala

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Faustina009 01.06.2011.

    Meni je gušt hodati u ternirkama i sandalama ili ciplema sa višljom petom i da moda nije drugačija, ja bih svaki dan hodala u trenirci na posao i po gradu, jer fakat ima tako dobrih modela trenirki, koje bih ja bez problema htjela nositi cipele na petu i sandale čak - ali kada bih tako došla na posao, svi bi me gledali ko da sam sa Marsa pala, ali recimo meni se ta kombinacija jako sviđa.

  • Faustina009 01.06.2011.

    Ovo su cipele za Crveni tepih - a ne za igru u pjesku, ali njima je to tako zabavno, pa nek uživaju :-))

  • mrljica 01.06.2011.

    Ne treba meni suri cruise i kathy holmes , imam ja i u familiji koji dicu samo u marke oblace ( a nisu ni blizu financijama cruisovih, al nema veze jede se pastete i kruha samo da se dobro oblaci) , mala se cudi kako to da su djeca bosa po plazi jer nju to gadi, to je sve fuj, yuk, bljak .... preseravanja gospodje mame kroz jadno dite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare