To je to što me zanima!

Suri je 'ista' kao i K. Holmes kad je imala dvije godine

Ako se već 'šuška' da Tom Cruise možda nije otac Suri, slika 2-godišnje Katie pokazuje da je ona sigurno prava mama malene djevojčice
Vidi originalni članak

Osim što su im crte lica vrlo slične, Katie je malenoj Suri složila frizuru kakvu je i ona nosila u njenim godinama. Fotografija Katie Holmes (29) od kada je imala dvije godine i njena, sada nešto mlađa kći bile su gotovo iste u tom razdoblju života. Za njih dvije uistinu se može upotrijebiti fraza "kakva majka, takva kći". Uz to što su slične, Katie je nedavno izjavila i kako neće sprečavati Suri ako i ona odabere glumu kao svoj životni poziv.
- Već je pametna i jako puno priča. Već se vidi da je prekrasna umjetnica. Moći će raditi što god bude htjela. Ako bude htjela glumiti, super, a i ako ne bude, svejedno je - nahvalila je Katie svoju kćer. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • entoni 18.01.2008.

    Ista možda no to djete izgleda ne može živjeti život djeteta mora pozirati,šetati po dućanima sa odjećom slušati ludosti \"oca\" dajte joj da se igra sa vršnjacima, skaće, zaprlja, jede sladoled.....jadna mala kako se to ponašaju prema njoj....Da imao je puno žena i uvijek ćorak a sada pogodak.Bože oprosti to me podsjeća na jedan stari horor film......Malena je često ozbiljna ili uplakana joj baš asocira na damiena oprosti Bože, brrrrr.....

  • user_21159 16.01.2008.

    ...pa kaj vi imate protiv tih ljudi???...da bilo ko od vas ima toliko love sigurno nebi tolko \"pljuvali\" po njima...i da mala je baš medena... :-)))

  • spirit lamp 16.01.2008.

    jese, a mala ima pogled koji przi...Omen, omen. Uskoro bi mogli krizevi letjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare