To je to što me zanima!

Suri je od mame Kate dobila vikendicu od 2,9 milijuna kuna

Glumica je kupila kuću kraj jezera u Michiganu. Ondje će provoditi što više vremena s kćeri Suri (7). Katie se nakon rastave s kćeri preselila u New York
Vidi originalni članak

Ne želim da mi dijete bude razmaženo derište. Bježimo iz Hollywooda jer ondje nije lako odrastati. Svi su umišljeni i oholi, rekla je Katie Holmes (34).

Glumica je kupila kuću kraj jezera u Michiganu. Ondje će provoditi što više vremena s kćeri Suri (7). Vikendicu je platila 2,9 milijuna kuna. 

Njezin bivši suprug Tom Cruise kćeri je u prosincu prošle godine u New Yorku kupio kuću za 76 milijuna kuna kako bi mogli slaviti Božić zajedno. Kada je Katie u lipnju prošle godine najavila da se rastaje od Toma, preselila se s kćeri iz Los Angelesa u New York.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Stella81 24.06.2013.

    svi su tamo umišljeni i oholi - osim njih! hahahahaha

  • janko25 24.06.2013.

    I Vi i Vaši naslovi koji nemaju veze s tekstom. Razumijem da je to novinarski trik da bi se članak pročitao ali stvarno mi već diže živac kad krenem nešto čitati,a nema veze s vezom.

  • TomeMatan 24.06.2013.

    Naletim na naslovnicu pa da pročitam zašto joj je kupila vikendicu kad tekst nema nikakve veze sa naslovnicom,da ne spominjem većinu komentara koji komentiraju naslovnicu a ne sadržaj članka

Komentiraj...
Vidi sve komentare