To je to što me zanima!

Suri uči mandarinski, Katie i Tom upisali je u kinesku grupu

Škola Avenues koju Suri pohađa planira otvaranje podružnica u Pekingu i Šangaju kako bi učenici koji uče o kineskoj kulturi mogli iz prve ruke iskusiti pravu Kinu
Vidi originalni članak

U školi gdje godišnja školarina iznosi oko 230.000 kuna kći Toma Cruisea (50) i Katie Holmes (33) uči mandarinski. Škola Avenues, koju Suri (6) pohađa, planira otvaranje podružnica u Pekingu i Šangaju kako bi učenike koji poput Suri uče o kineskoj kulturi mogli poslati tamo da iz prve ruke iskuse Kinu. Učenje stranih jezika u školi je jako važno i na to polažu puno pažnje. 

- Zbog ekonomske, političke, tehnološke i socijalne slike Kine, Tom i Katie smatraju da će učenje o kulturi i jeziku te zemlje Suri biti korisno - rekao je izvor blizak bivšim supružnicima za RadarOnline.

- Sva predavanja profesori će držati na engleskom, ali od svih naših učenika očekujemo da po završetku školovanja tečno pričaju najmanje jedan strani jezik - poručuju iz škole te naglašavaju da će brojni polaznici Avenuesa tečno pričati više od jednog obaveznog stranog jezika. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zippysnake 28.09.2012.

    Pa ta mala bu bila pametnija od mene!! Bas sam ljubomoran!!

  • andrea1 28.09.2012.

    Izreka kaže:- Koliko jezika govoriš za toliko ljudi vrijediš. Ja se slažem s time.

  • kilkenny beer 28.09.2012.

    kaj to ima kaj veze z mandarinama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare