To je to što me zanima!

'Survivor dijeta': Aleks nakon showa lakša osam kilograma

NEMA CELULITA Grdić je prije showa bila na ‘joga dijeti’. U Kostariki je smršavjela osam kg. Jela je isključivo rižu i kokos, a kaže i da se promijenila duhovno i fizički
Vidi originalni članak

Na visinu od 176 cm sada ima 51 kilu. Aleksandra Grdić nakon reality showa nastavila je s umjerenom prehranom i živi na riži.

- Nikad se nisam prežderavala, sporo sam jela i dugo žvakala. Iako su me nekad napadali da sam debela, ja sam sebi uvijek ista - rekla je manekenka. Prije “Survivora” je išla na “joga dijetu” kojom je smanjivala porcije i privikavala se na život s malo hrane. U Kostariki je smršavjela osam kilograma. Jela je isključivo rižu i kokos na razne načine.

- Tamo sam se promijenila duhovno i fizički. Više nemam potrebu jesti toliko mesa, a slasticama nikad nisam bila sklona. Živim na povrću, voću a priuštim si i malo tjestenine - kaže. Uskoro se seli na Hvar, gdje će raditi u noćnom klubu. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Eny_1 27.04.2012.

    daj ajde meni bi bilo neugodnu da sam manekenka i da imam škembu ko ona,ja jebote rodila dvoje djece i imam ravniji trbuh od nje - majke mi

  • kucanica 26.04.2012.

    a šta će raditi na Hvaru u noćnom klubu?

  • andrea123456 24.04.2012.

    jucer sam kupila punu kutiju cokoladnih banana u metrou i zapocela najnoviju bananko djetu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare