To je to što me zanima!

Survivorova mreža strasti: Tko se u koga zaljubio u showu?

ČETVEROKUT Maja Lena Lopatny u showu je prevarila dečka s Ognjenom. Sad joj se sviđa Nikola, koji se posvađao s Kristinom Bekvalac, a Maju ne želi ni vidjeti
Vidi originalni članak

Maja Lena Lopatny (20) u “Survivor” je otišla kao zauzeta djevojka. U Kostariki joj se svidio Ognjen. S dečkom je prekinula, a s novom ljubavi ubrzo zahladila odnose. Zbližila se s Nikolom, koji kaže da se ta veza neće realizirati.

Priča se da se zagrebačka studentica novinarstva zagrijala za crnogorskog manekena, koji joj je uzvratio osjećaje. On demantira.

- Moj tip su djevojke tamne kose i puti - kaže Nikola Šoć (25), koji glumi u seriji “Budva na pjeni od mora”. Priča se da su se on i Maja intenzivno družili u Makedoniji i na završnom partyju “Survivora” u Beogradu.

- Maju jedva da sam vidio. Cijelu večer bio sam s Vladom i otišao sam s partyja u ženskom društvu. No ta djevojka nije bila Maja Lena - kaže Nikola. A Maja za njega kaže da je divan i zgodan, ali da su samo prijatelji. S Ognjenom je, priznaje, zahladila odnos.

- Ništa strašno nije bilo, već, eto, udaljili smo se. Kad budem u vezi, reći ću - zaključila je Maja Lena. U showu su jako bliski bili Nikola i Kristina Bekvalac.

- Najradije bih da je ni ne vidim - kaže Nikola.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • misur 12.06.2012.

    Žare kresnuo Begovićku,Cigi Sebastijana.Vrbošicu ufatili s dva majmuna i mravojebom,Nemeš Marijanu a Savo Bačić Antoniju Blaće....itd...

  • vilim 12.06.2012.

    Kako je sustav vrijednosti potpuno izmijenjen u posljednjih 20 godina svi ovi opskurni likovi iz TV projekta Survivor preko noći su postali "nešto", o njihovim svađama, ogovaranjima, kurvarlucima, se piše, "analizira" se svaka izgovorena riječ, "što je mislio kad je rekao da je. . .., a pri tome je itd., itd.????". Svi ti problematični likovi skupljeni na brzinu s prostora bivše države svojim primitivizmom i ponašanjem pokušavaju pokazati neko "zajedništvo u druženju" te će stoga Ava brže bolje požuriti u Beograd kako bi svom je**ču glasovanjem omogućila "da čovek lepo uzme pare" , a samo tjedan dana kasnije na parkiralištu ispred zgrade HRT odigravaju se scene razračunavanja u srbijanskom stilu u kojima sudjeluje uz Avu i njen otac koji je došao da se obračuna s čovjekom smatrajući kako i Ava ima pravo "da uzme deo para" !!! .U svemu tome čudim se Begovičkama osobito Miji da se odlučila na sav taj kurvarluk i prostituiranje, jer na taj način šalješ poruku da si isti kao i ostala gomila "bizantinaca" Fuj i odvratno !!!...

  • mario72 12.06.2012.

    Kad pročitam ovaj članak odmah pomislim na knjigu Honore de Balzac-a "Sjaj i bijeda kurtizana" i sve mi sliči na to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare