To je to što me zanima!

Susan Boyle cuclala palac i rasplakala se u New Yorku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je izvedbama nekoliko hitova oduševila američke obožavatelje, škotska pjevačica sjela je u kafić i zamišljeno neko vrijeme cucala palac
Vidi originalni članak

Škotska pjevačica nedavno je provela nekoliko dana u New Yorku. Promovirala je svoj prvi album "I Dreamed A Dream". Susan Boyle (48) nastupala je u Rockefeller Centreu, a horde obožavatelja došle su je poslušati. Britanski mediji prenose kako su Susan krenule suze nekoliko trenutaka nakon što je otpjevala zadnju pjesmu na promotivnoj turneji. Prvo je nakon nastupa sjela u kafić i cuclala palac. Malo kasnije emocije su prevladale i briznula je u plač. Nije poznato što ju je nagnalo da pusti suzu. Primijetivši da je gledaju obožavatelji i da kamere snimaju, brzo se sabrala i otplesala ples za američke fanove.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zmr 26.11.2009.

    Ipak je ona od jedne male neprimetne seljanke odjednom upala u osinje gnezdo,verovatno je prepostena i prenaivna i sve joj ovo tesko prihvatiti,trebala bi uzeti neku strucnu pomoc da joj stvori samopostovanje i otera strah od novina i naglog uspeha.

  • trešnja 26.11.2009.

    Gdje je sad onaj pametnjaković koji joj je podvirivao pod suknju na nekoj audiciji i ponašao se ko zadnja budala...

  • exit 26.11.2009.

    ona je pri porodu ostala bez kisika i tu su nastale posljedice malo mentalnog ostecenja + poprilicno je nesigurna u sebe i preplasena sto se eto i vidi iz ovakvog njezinog ponasanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare