To je to što me zanima!

Susan Sarandon i 31 godinu mlađi dečko prekinuli su vezu

Poslije pet godina holivudska glumica i poduzetnik Jonathan Bricklin odlučili su se razići. No izvor blizak paru kaže da ne mora značiti da je kraj konačan
Vidi originalni članak

Do prekida petogodišnje veze navodno je došlo jer je Jonathan Bricklin (37) htio biti dio reality showa 'Conenected' koji prati šest parova kroz šest mjeseci. 

- To je uzrokovalo mnogo napetosti u njihovoj vezi. Susan je prekinula s njim jer ne želi biti dio toga - rekao je izvor. No dodao je i da to ne mora značiti da je riječ o konačnom prekidu. 

Susan Sarandon (68) uvijek je isticala da njezina i Jonathanova veza nije obična te da razliku u godinama među njima nikad nije osjetila. 

- Ne živimo pod istim krovom. Duša je ono što me zanima kod osobe. kad si zaljubljen, godine, spol, boja kože, ništa nije važno - rekla je glumica jednom prilikom.

Susan iza sebe ima brak s Chrisom Sarandonom s kojim je bila od 1967. do 1979. godine. Više se nije udavala, no 23 godine je provela u vezis  glumcem Timom Robbinsom. Par se nikad nije vjenčao, a vezu su okončali 2009. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • ellizabet 06.03.2015.

    Gle čuda! Tko bi to i pomislio? Pa šta joj bi?Strašni su mi ti stari ljudi s mladim partnerima.

  • Mika75 06.03.2015.

    Baba Suzi neće na operacije nego na uljepšavanje prirodnim putem, ali izgleda da joj je ovaj od 37 prestar, ide ona tražiti nešto mlađahnije..

  • Little Tut 05.03.2015.

    Suzi, malo ga prećera :) Meni bi prek 10 već bio malo neugodno ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare