To je to što me zanima!

Šuškanja su istinita: Davidson i kći Cindy Crawford su u vezi...

Svi su mislili da je Margaret Qualley nova reperova odabranica, a onda su paparazzi fotografije otkrile drugačije. Tako su ga nedavno vidjeli u društvu druge slavne dame, kćeri modela Cindy Crawford
Vidi originalni članak

Osim po humoru, komičar Pete Davidson (25) poznat je po svom burnom ljubavnom životu i vezama s brojnim poznatim damama. Bio je u vezi s pjevačicom Arianom Grande (26), a potom je rane nakon prekida veze s glumicom Kate Beckinsale (46) liječio u kratkoj vezi s njezinom kolegicom u usponu Margaret Qualley (25).

Svi su mislili da je Qualley njegova nova odabranica, a onda su paparazzi fotografije otkrile drugačije. Tako su ga nedavno vidjeli u društvu druge slavne dame, manekenke Kaie Gerber (18). Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi sada su se pokazale istinitim, piše Daily Mail.

Par su fotografirali tijekom večernjeg izlaska u restoran Noba u Malibuu, kada se nakon večere autom uputio u nepoznatom smjeru. Šuškanja o njihovoj vezi bila su sve glasnija kada su par vidjeli zajedno na ručku u New Yorku, no svoju intimu pokušali su što duže zadržati za sebe te su komentirali kako su njih dvoje samo prijatelji.

KĆI CINDY CRAWFORD Kaia Gerber je majčina kopija: 'Utegnula' se u kožnu haljinu

David je ovaj put novu vezu držao tajnog, s obzirom na to da ga je Kate Beckinsale navodno ostavila zbog prejakog medijskog pritiska koji se vršio na njih. Kćer supermodela Cindy Crawford (53) djelovala je poprilično zabrinuto hoće li ih netko vidjeti, sve vrijeme okrećući se u autu i gledajući ima li u blizini paparazza, dok je slavni komičar djelovao poprilično opušteno.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 06.11.2019.

    lijepa kaoi mama

  • 06.11.2019.

    Postoji li čitatelj 24 sata kojeg ovo imalo zanima????

  • denon 06.11.2019.

    I daska ima vece cice od ove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare