To je to što me zanima!

Šušnjara je pokazala dekolte: 'Mogla si bez kupaćeg kostima'

Splićanka je pozirala na plaži u rodnom gradu, ležeći na boku, a u prvi plan stavila je osebujni dekolte. Fotku su 'zatrpali' komentari brojnih fanova
Vidi originalni članak

Pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara (32), na Instagramu je objavila golišavu fotografiju kojom je oduševila obožavatelje na društvenoj mreži. Splićanka je pozirala na plaži u rodnom gradu, ležeći na boku, a u prvi plan stavila je osebujni dekolte. Fotografija je u kratkom roku prikupila preko 3.000 lajkova, a objavu su 'zatrpali' komentari brojnih pratitelja.

'Predivna', 'Ljepotica', 'Seksi žena', 'Preslatka', pisali su fanovi, a jedan korisnik joj je poručio: 'Mogla si i bez kupaćeg kostima'.

Inače, Šušnjara je potkraj prošle godine rekla je da je zaljubljena, ali nije htjela otkriti da se radi o Marku Juričiću (25), s kojim je tek nedavno objavila zajedničku fotografiju.

Splićanin je završio studij elektrotehnike, a nestrpljivo je čekao pjevačicu u backstageu dok je 8. i 9. lipnja nastupala na CMC-ju pjevajući 'Lozinku za sreću'. 

Nakon što je Magazin završio nastup, Marko joj je donio torbicu koju joj je čuvao dok je pjevala, a sve vrijeme djevojku je snimao mobitelom. Pjevačica je dečka pažljivo skrivala od javnosti, a par se ne trudi privlačiti pozornost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 29.08.2019.

    lijepa i prirodna cura..čarobnog osmjeha.

  • 29.08.2019.

    Dobro mi izgleda bez šminke i kupaći joj je super.

  • Brick 29.08.2019.

    Ajmo se sad i tu prepirati je li ova lijepa ili nije hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare