To je to što me zanima!

Suzana Mančić se udaje: Nema šanse da izigravam kućanicu...

Bivša loto djevojka otkrila je da će nakon 16 godina veze izreći sudbonosna 'da' u Veneciji 31. ožujka svome partneru Simeonu Ocomokosu s kojim je u vezi 16 godina
Vidi originalni članak

Bivša loto djevojka Suzana Mančić (60) udaje se za svog partnera, grčkog bankara Simeona Ocomokosa (67), piše srpski Kurir

Vjenčanje je zakazano za 31. ožujka u Veneciji, a nakon ceremonije, mladenci će se provozati gondolom po Kanalu Grande. Mančić je nedavno otkrila da često putuje u Atenu 'na seks', a čak ni nakon vjenčanja ne namjerava se preseliti svom novom suprugu. 

- Za sada se ništa neće promijeniti jer se 'Suzanin izbor' ne može raditi sam od sebe, a i kći mi još studira - kazala je Mančić koja otkriva da ne namjerava 'izigravati kućanicu jednom kad se uda jer to kod Simice ne pali'.  

Suzana za vjenčanje želi nositi jednostavnu haljinu, nešto između vjenčanice i elegantne haljine. 

- Treba ući u gondolu i ne potonuti u Kanalu Grande - kazala je. 

Suzana je s bivšim suprugom, bubnjarom grupe 'Sedmorica mladih' Nebojšom Kunićem bila u braku osam godina. Bivši supružnici našli su se usred skandala kada je njihova privatna seks snimka iscurila u medije. Mančić s njim ima dvije kćeri, Teodoru i Nataliju. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • MOC JE U ZNANJU 26.02.2017.

    Suzana zna znanje . :-))))))

  • Blue sea 26.02.2017.

    Mogla je naći i 20 godina mlađeg..

  • kung fu panda 25.02.2017.

    majka svih starleta na Balkanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare