To je to što me zanima!

Suze za kraj: Sarah napustila show, imunitet je dala Toniju

U dvoboju, u kojem su završile Sarah i Sanja koje su morale pokazati spretnost i pronaći medaljon časti, pobijedila je Sanja. Tako je Sarah napustila 10. stoljeće
Vidi originalni članak

Iako je u početku duela vodila, Sarah je u jednom trenutku konop od vjedra pukao pa više nije mogla vaditi vodu iz bunara, što je bio dio zadatka, a što je Sanju dovelo u prednost. Kada se Sarah dva put ponovila ista greška, već je sve bilo jasno - Sanja je stigla odraditi zadatak i pronaći medaljon časti.

Uslijedile su suze, što od strane Sarah, što od Nikoline s kojom se jako povezala do te mjere da jedna drugu nazivaju sestrama.

No, prije nego je otišla zauvijek iz dvorca Ribnik, održana je i 'krvava večera' na kojoj je morala svima reći što o njima misli. I dok je o većini imala lijepe riječi, Tina nije poštedjela. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tin, ti nisi zaslužio da ti išta kažem. Još si dijete i nisi odrastao kako treba. Treba ti još dosta žganaca. Treba te jednom preko koljena našibati dobro! - rekla mu je Sarah zbog kojeg je i završila u duelu.

Figuricu srama dodijelila je Alenu koji će idući tjedan, svaki dan, nakon podizanja zastave morati biti na stupu srama pola sata, a medalju časti dala je Toniju koji je tako dobio imunitet.

Što dvorane očekuje idući tjedan, ne propustite pogledati već u ponedjeljak na RTL-u, u novoj epizodi 'Anna'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cro Miki 18.09.2016.

    Ovo sa ovom MALOM je DOKAZ I NA TRAGU onog što ZAZIVA onaj crkvenjak dr.Raguž pa navodi da žena “mora biti poslušna Isusu Kristu , Crkvi i muškarcu.” Ajd što je cipelarila cijela produkcija (uporno pokazujući šamar sa negativnim komentarom, licemjerni pjevač, ali to je činila i voditeljica NJENOG SPOLA ??? Mali NEODGOJENI VERBALNI NASILNIK / PROSTAK, koji je VRIJEĐAO SVE PO SPISKU NEPRIMJERENIM RIJEČIMA i za čije PONAŠANJE su dr.mr,sc. POVIJESNIČARI U STUDIJU rekli da TO 925. "#NE #BI #PROŠLO" bez rigoroznih POSLJEDICA, e taj i TAKAV je prošao "LIŠO" !!! Sram da SRAM VAS BILO svih KOJI STE PRIDONJELI OVOJ NEPRIMJERENOSTI PREMA LJEPŠEM SPOLU !!! A Vi CIJENJENE žene i dalje DOZVOLJAVAJTE da Vas .... u zdrav mozak, da se opredjeljujete za TAKVE i njima slične I DA NE MOŽETE NIKAKO ZAJEDNO !!!

  • x00x 18.09.2016.

    Sad sam tuzan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare