To je to što me zanima!

Suzy i dalje voli Messija: Ima ga istetoviranog kraj međunožja...

'Miss BumBum' ponovno se razgolitila u čast njenog najdražeg Argentinca nogometaša Lionela Messija, a ovog puta pokazala je i malu tetovažu s njegovim likom
Vidi originalni članak

Slobodno možemo reći da kad Suzy Cortez (31) dođe na tribine, nogomet pada u drugi plan. Isto tako, nažalost, možemo reći da kad vidi Lea Messija, svi drugi u njenim očima padaju u drugi plan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osebujna Brazilka je velika obožavateljica argentinskog nogometaša, što u njenoj zemlji nikome nije drago, a nije baš najdraže ni Leu, koji joj se uspješno odupire.

SKINULA SE Blagdanski duh: Miss BumBum izvela striptiz kraj okićene jelke

No ona protiv sebe i osjećaja ne može, lik malog nogometnog čarobnjaka je istetovirala, reklo bi se, u donjem dijelu trbuha. Za Messija je to možda i san, ali za budućeg Suzyjeva izabranika noćna mora.

Bez obzira na te detalje, fasciniraju njena upornost i predanost u pokušajima osvajanja nogometaša koji je, inače, sretno oženjen djevojkom koja je iz Rosarija, poput njega, a imaju i troje djece.


Suzy ima uspješnu karijeru natjecanja “Miss BumBum”. Bira se najatraktivnija stražnjica, ali samo prirodna.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • jamesbond7777 16.06.2021.

    Taj isto bi bil junf_er da nije poznat nogomtas🙄🙄

  • ceralaz 16.06.2021.

    ovkvo prikazivanje tijela se odnekad zvalo imenom..Sad su vremena kad smiješ javno slikat se a na internetu imaš trajnu blokadu za golotinju.Očito pravila vrijede za stoku sitnog zuba

  • 15.06.2021.

    Bolje da je bradu tetovirala na straznjici, vise bi licilo na mesija nego ova skrabotina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare