To je to što me zanima!

Suzy Josipović nakon borbe s koronom: 'To je čisti ruski rulet'

Nakon što je prošlo najgore, Suzy je sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti iskustvo s virusom. Zaključila je kako je ključno ojačati vlastiti imunosustav, a da korona nikako nije šala
Vidi originalni članak

Nekadašnja manekenka, a danas poduzetnica i autorica jedne od najprodavanijih domaćih kuharica, Suzy Josipović Redžepagić (54) nastojala je, kako kaže, držati se svih propisanih epidemioloških mjera od početka godine, no ipak se zarazila.

Nakon što je prošlo najgore, Suzy je sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti iskustvo s virusom. Upozorila je na njegovu snagu te kako može ozbiljne komplikacije prirediti i mlađim ljudima. 

- Jedino što radimo, slušamo o koroni. Ne živimo ni novo ni staro normalno, ne živimo nikako. Ne radimo, ne smijemo se... Improviziramo život i samo čekamo da sve prođe. Jedni se užasno boje dok drugi pričaju o zavjeri. U tom vakuumu užasa korona je došla i do mene. I sad kad je najgore prošlo, mogu reći - neman je to, s kojom nema zaje*ancije. Čisti ruski rulet. Nitko ne zna kako će njegov organizam reagirati na koronu. Može sve proći bezbolno i bez posljedica, a može biti apsolutno pogubno - kazala je. 

STAN NAKON POTRESA Suzy Josipović: 'Da smo ostali ležati, linija bi pala na glavu...'

Zaključila je kako je ključno ojačati vlastiti imunosustav, a opisala je detaljno i svoje tegobe. 

- Prvi dan i noć su bili najgori uz visoku temperaturu, groznicu, glavobolju, onemoćalost i kašalj... Oka nisam sklopila, tuširajući spuštala temperaturu cijelu noć. I tako par dana pa sve bolje. Nadam se da je sad gotovo. Moje kćeri, prijateljice i sestra mazile su me i pazile, nosile hranu, lijekove, cvijeće... Shvatila sam kolko sam sretna što ih imam. Ako još niste preboljeli koronu, čuvajte se - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dosadakojenema 25.11.2020.

    Članci uvijek samo o onima koji razmišljanjem se slažu sa novinarima, zašto ne napisati o tome što ljudi zapravo misle, a ne izdvajati pojedince iz krda??

  • Frank_Elgyn 25.11.2020.

    NIkakvo čudo da virus mutira dal ste vidli koliko je nabrojila tableta i ostalih gluposti da je pila, a to večina i radi guta tablete ko bonbone i normalno da od tog svega virus dobije još par glava i noga...

  • Nickname111 25.11.2020.

    Tko je sad ova baba Redžep Agić?!? Odakle ova iskoči, da nije iz Istambula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare