To je to što me zanima!

Svađa je dobila epilog: Azealia Banks tužila Russella Crowea

PRVO STATUS, PA POLICIJA Azealia Banks je navodni Croweov napad prvo objavila na društvenoj mreži. Kasnije se sjetila da ga zbog toga prijavi policiji
Vidi originalni članak

Razočarana sam podmetanjem i ponašanjem zvijezda kojima sam se nekoć divila, a tu me večer nisu zaštitili. I dalje ne mogu spavati, no znam da ću pravdu istjerati na sudu, kaže Azealia Banks (25) o sukobu s Russellom Croweom (52).

Australskoga glumca obavijestili su da će ga reperica tužiti, no on se i dalje odbija ispričati jer tvrdi da Banks izmišlja. Ona želi da Crowe ide u zatvor jer tvrdi da joj je nanio teške tjelesne ozljede.

- Bila je to najgora noć ikad. Crowe me je davio, nazvao crnčugom i onda pljunuo na mene. Žao mi je da ga netko nije prebio u moje ime – napisala je Banks na društvenoj mreži, no ubrzo i izbrisala.

Do sukoba je došlo prošli vikend. Zvijezda “Gladijatora” okupila je goste na večeri u apartmanu u Beverly Hillsu.

- Kad je Russell htio pustiti glazbu, Azealia ga je ismijala i rekla mu da je ‘dosadan bijelac’ - tvrdi svjedok svađe. Dodaje da je Crowe ostao miran, a to je razljutilo Azealiju (25). Glumčevi prijatelji pjevačici su rekli da je nepristojna jer vrijeđa domaćina.

- Htjeli biste da razbijem čašu i svima vam razrežem grlo kao u Tarantinovu filmu. Da krv šiklja na sve strane – rekla je Banks inzistirajući da 'crnčuge', kako je sebe nazvala, znaju puno više o glazbi.

Kad je zgrabila čašu, kažu svjedoci, Crowe ju je uhvatio u polugu i iznio iz apartmana te pozvao zaštitare, a nije je davio.

Nepristojna gošća

Glumčevi prijatelji tvrde da je reperica vrijeđala Crowea, a sad izmišlja da ju je davio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • serpentine 19.10.2016.

    Pa ta tuka svako malo izaziva sukobe s nekim

  • ella123xD 19.10.2016.

    Ovo za polugu vjerujem ,liči na njega ,ostalo izmišljotina .I zašto sebe mogu zvati crnčuge a drugi ih ne smiju ,kao naši Cigani ,ups,sorry Romi .Ma čista provokacija .

  • buraz od joze 19.10.2016.

    ti crnci su kao naši Srbi...čim im nešto nije po volji to im je tako zato što su crnci...ili Srbi u našem slučaju! inače, nemam ništa protiv Srba, dapače...samo kažem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare