To je to što me zanima!

Svađa Nikole i Ane: 'Ti si mali štakor. Ti si wanna be starleta'

A ne da neću imati dečka već ću ih imati još 20, rekla je hostesa na Nikoline komentare da neće imati dečka nakon izlaska iz BB kuće
Vidi originalni članak

Nakon što je hostesa Ana Kovačec (24) saznala da je reper Nikola (22) rekao da ona neće imati dečka zbog svog ponašanja kada napusti BB kuću, ona se nije mogla suzdržati i prokomentirala je s Marijanom (49).

- A ne da neću imati dečka već ću ih imati još 20 - rekla je Ana kroz smijeh, a onda ugledala Nikolu, kojem je odlučila sve sasuti u lice.

- Slušaj me ti! Da više nisi spomenuo mog dečka i mene u svojim ustima. Jel' ti to jasno - rekla je Zagrepčanka mladom reperu. Nikola nije htio prekinuti svađu  već je nastavio vrijeđati ljutitu Anu. 

 - Ti si za mene mali štakor! Možeš mi samo oko noge trčkarati i to je sve - rekla mu je hostesa. 

- Ti si za mene wanna be starleta! Ali samo wanna be - vratio joj je Nikola, a potom otišao u spavaću sobu gdje je s Dubravkom (47) i Lidijom (46) tračao Anu. Hostesa je već ranije priznala Big Brotheru u ispovjedonici da joj Nikola i Ljiljana (61) ne odgovaraju te idu na živce. 

- Ljiljana svima glumi mamu. Naživcirala me jer je danas komentirala da pored toliko žena ona mora gledati nered. Kao da smo samo mi žene zadužene za čišćenje  - istaknula je Ana. Dodala je kako svi u kući trebaju biti ravnopravni i svatko bi trebao čistiti za sobom. 

- Nixi je valjda premlad i ima svoje glupe fore. Uskače u riječ, mora nešto kazati, komentari su mu jadni. Šta on misli da se ja ne znam u kuhinji koristiti tavicom i jajima? To mi je glupo - požalila se Zagrepčanka. 

Pročitajte sve skandale koji su se dogodili u Big Brotheru: kad je pao prvi seks, a kad je pao prvi brak. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Adil33 27.02.2018.

    Ovaj je show toliko jadan da jadniji ne može bit Big Brother treba ukinut naporni su nezanimljiviji i predosadni dajte nest pametnije od tog smislite Jer ovo je jadno

  • palilula2015 21.02.2018.

    ancice ne znam jesi li bila na podmladivanju lica ,,jer pod hitno to moras ici ,ima ljek i za to pomladices se od jedne inekcije,,

  • alexkler 21.02.2018.

    Ova cura Anči uopće nije loša,dapače ima čvrst karakter i osobnost.B aš me zanima njen razvij u kući.Voli plastiku Bože moj ali Ok je cura skorz.Nikola se nije formirao kao osoba.Ne zna on što će ,.nije ni čudo da su ga svi nominirali

Komentiraj...
Vidi sve komentare