Obavijesti

Show

Komentari 64

Svađa Nikole i Ane: 'Ti si mali štakor. Ti si wanna be starleta'

Svađa Nikole i Ane: 'Ti si mali štakor. Ti si wanna be starleta'
5

A ne da neću imati dečka već ću ih imati još 20, rekla je hostesa na Nikoline komentare da neće imati dečka nakon izlaska iz BB kuće

VIDEO

Nakon što je hostesa Ana Kovačec (24) saznala da je reper Nikola (22) rekao da ona neće imati dečka zbog svog ponašanja kada napusti BB kuću, ona se nije mogla suzdržati i prokomentirala je s Marijanom (49).

- A ne da neću imati dečka već ću ih imati još 20 - rekla je Ana kroz smijeh, a onda ugledala Nikolu, kojem je odlučila sve sasuti u lice.

- Slušaj me ti! Da više nisi spomenuo mog dečka i mene u svojim ustima. Jel' ti to jasno - rekla je Zagrepčanka mladom reperu. Nikola nije htio prekinuti svađu  već je nastavio vrijeđati ljutitu Anu. 

 - Ti si za mene mali štakor! Možeš mi samo oko noge trčkarati i to je sve - rekla mu je hostesa. 

- Ti si za mene wanna be starleta! Ali samo wanna be - vratio joj je Nikola, a potom otišao u spavaću sobu gdje je s Dubravkom (47) i Lidijom (46) tračao Anu. Hostesa je već ranije priznala Big Brotheru u ispovjedonici da joj Nikola i Ljiljana (61) ne odgovaraju te idu na živce. 

- Ljiljana svima glumi mamu. Naživcirala me jer je danas komentirala da pored toliko žena ona mora gledati nered. Kao da smo samo mi žene zadužene za čišćenje  - istaknula je Ana. Dodala je kako svi u kući trebaju biti ravnopravni i svatko bi trebao čistiti za sobom. 

- Nixi je valjda premlad i ima svoje glupe fore. Uskače u riječ, mora nešto kazati, komentari su mu jadni. Šta on misli da se ja ne znam u kuhinji koristiti tavicom i jajima? To mi je glupo - požalila se Zagrepčanka. 

Pročitajte sve skandale koji su se dogodili u Big Brotheru: kad je pao prvi seks, a kad je pao prvi brak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu