To je to što me zanima!

Svađa u vili od 60 mil. dolara Bena Afflecka i J.Lo zbog kućnih ljubimaca: 'Sve sama radim...'

U svojoj 60 milijuna dolara vrijednoj vili na Beverly Hillsu, J.Lo i Ben svađaju se zbog ljubimaca. Latino diva se jučer videom javila iz obiteljskog doma
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (54) i Ben Affleck (51) imaju nove trzavice u braku. Par se posvađao zbog kućnih ljubimaca, kojih imaju devet.

SJETILI SE POSEBNOG DANA J. Lo i Ben slave prvu godišnjicu braka: I prije 20 godina su se voljeli, sudbina ih opet spojila

U svojoj 60 milijuna dolara vrijednoj vili na Beverly Hillsu, J.Lo i Ben imaju osam pasa i mačku. Jennifer traži iznimnu disciplinu kad su životinje u pitanju, dok je Ben opušteniji, a ona ga zbog tog smatra lijenčinom.

- To je potpuni zoološki vrt u njihovoj kući. Jen se kune da je jedina koja čisti njihov nered i uvijek prigovara Benu da joj pomogne više i da barem pokupi njihovu kakicu - otkrio je izvor blizak paru za Heat.

Ben ne želi sam voditi brigu o ljubimcima pa je za taj posao unajmio posebno osoblje.

- On je angažirao tvrtku da čisti nered umjesto njih, što Jen stvarno smeta, jer je i više nego sposoban sam to raditi, pa je po njezinom mišljenju jednostavno lijen - dodao je izvor.

NIŽU SE KOMPLIMENTI Jennifer Lopez uručila nagradu svojoj trenerici, a sve oduševila cvjetnom haljinom: 'Tako divna'

Izgleda i da ljubimci više vole gazdu Bena od gazdarice, što popularnoj latino divi smeta.

- Čini se da se psi posebno ne mogu zasititi Bena. Svi trče za njim kad uđe u sobu. Ako izađe iz kuće, počnu cviliti i žele ga slijediti. Uglavnom, on dobiva sve povlastice, bez ikakvog posla, što je jedna od Jeninih najvećih frustracija što se tiče njega - rekao je izvor.

Ben pokušava situaciju okrenuti na šalu pa govori supruzi da je ljubomorna na pse.

- Šali se da je ona ljubomorna na pse, ali Jen osjeća da to ima pasivno-agresivni prizvuk. Jennifer to doživljava kao napad, ali Ben joj se na taj način želi uvući pod kožu. Prilično je djetinjasto i nije baš zdravo - zaključio je izvor.

DEMANTIRAO GLASINE Kakva napojnica! Ben Affleck je pokazao kako ipak ne škrtari

Holivudski par pokazao je detalje svog skupocjenog doma u četvrtak za Dan zahvalnosti. J.Lo je na svom Instagramu dala uvid u luksuzno opremljen obiteljski stol.

- Koristili smo naranče, limune i kaki za središnji dio, Stavili smo malo zelenila da izgleda svečano - rekla je. Koristila je brendirano posuđe i dekor, a samo tanjuri za juhu koštaju 250 dolara, prenosi Page Six.

Lopez se snimila u ležernom izdanju, isto u kakvom se pojavila u srijedu. U videu se moglo vidjeti i luksuzno obiteljsko dvorište, bazen, voćke.

Iako par nikada nije službeno obišao 12 spavaćih soba, 12 kupaonica i garažu za 12 automobila u vili, nekoliko je soba viđeno u pozadini Jenniferinih objava na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dpavli1989 01.12.2023.

    Sve su iste, sve

  • Coco.Chanel 25.11.2023.

    Oooo Boze daj mi njihove probleme 😅

  • Adisibio 25.11.2023.

    Pitanje kad ce se sve opet raspast. Ona uziva u glamuru, paznji i javnoj eksponiranosti, a on u privatnosti. Kad tad ce nekome kap preliti casu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare