To je to što me zanima!

Svadba se bliži, Milojko plače: Opet si lovila Požgaja za k***!

Ležala si s njim 20 minuta. Je li to u redu? Je li to zajebancija? Ležiš s nekim u krevetu i hvataš ga za k***! Pa te on opali po guzici i uhvati za kosu, rekao je Milojko dok se Milijana branila kako pretjeruje
Vidi originalni članak

Milijana Bogdanović (21) progovorila je o detaljima svadbe s partnerom Milojkom Božićem (74) u srpskom realityju 'Parovi'. Iako je par imao brojne sukobe te se ona ljubila s Aleksandrom Požgajem u showu (35), sada je otkrila što planira kada izađu iz kuće s obzirom da se bliži finale. 

- Imam vani obaveza oko svadbe i jedva ih čekam završiti. Moramo promijeniti datum ceremonije jer nam je sala postala premala. Bit će proširen popis gostiju, uzbuđena sam. Od natjecatelja iz showa sigurno ćemo zvati Vesnu Rivas i Ilijanu Vagić, za ostale ćemo vidjeti - rekla je Milijana. Pred oltar planiraju stati u rujnu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok ona veselo priča o vjenčanju, Milojko i dalje bjesni jer ju, kako kaže, stalno pipka Požgaj. 

- Ja ću tebe tako nogom spucati, majke mi moje rođene - derala se Milijana koju je to zasmetalo.

Milojko je zatim pred svim natjecateljima rekao kako je vidio da je ona dirala Požgaja. 

- Ležala si s njim 20 minuta. Je li to u redu? Je li to zajebancija? Ležiš s nekim u krevetu i hvataš ga za k***! Pa te on opali po guzici i uhvati za kosu - rekao je Milojko dok se Milijana branila kako pretjeruje. 

GOLIŠAVA ŠETALA VILOM Od Milojka ni čestitka: Milijana postala misica bikinija 'Parova'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Curka 11.07.2019.

    Aj sad malo o bacicki, niste dugo....

  • Hrvat1979 07.07.2019.

    I ovo nema smisla komentirat, dinet novinara!

  • 07.07.2019.

    Već sam se zabrinula sto smo zakinuti za informacije o čovjeku sa odjela gerijatrije i djevojčici sa odjela pedijatrije....ali sad je opet sve ok....nacija može spokojno utonuti u san....idemo opet kao na ringišpilu; nova tura, luda avantura

Komentiraj...
Vidi sve komentare