Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Od Milojka ni čestitka: Milijana postala misica bikinija 'Parova'

U konačnici rezultat je bio izjednačen, a stručni žiri koji je sve nadgledao proglasio je Milijanu pobjednicom jer je, po njihovom mišljenju, prirodno lijepa. Milojko joj je prišao tek nakon proglašenja

Foto: Happy Tv
16 komentara

Kandidati srpskog reality showa 'Parovi' imali su izbor za Miss bikinija. Tim zadatkom oduševio se i ženski dio vile, ali i muški. 

ALEKSANDRA POŽGAJA Masovna tučnjava u Parovima: Istukle Milijaninog ljubavnika...

Dok su djevojke hodale i pozirale u oskudnim bikinijima, žiri je morao izabrati koja od njih ima najbolje tijelo. Pored bazena su se u kupaćim kostimima prošetavale Irma Serjanić, Natalija Vukmanović, Jovana Novakov Šmizla i Milijana Bogdanović

POGLEDAJTE VIDEO: 

U finalu su ostale Milijana i Jovana, a Aleksandar Požgaj je zadovoljno gledao iz publike skupa s žirijem.  

- Jovana je jako zavodljiva, a Milijana me fascinirala svojom prirodnom ljepotom tako da u ovoj kombinaciji glas bih dala Milijani - rekla je ukućanka Slađana koja je prednost Milojkovoj zaručnici.

Foto: Happy Tv

U konačnici rezultat je bio izjednačen, a stručni žiri koji je sve nadgledao proglasio je Milijanu pobjednicom jer je, po njihovom mišljenju, prirodno lijepa. 

Foto: Happy Tv

- Prava pobjednica i prava atmosfera - rekao je žiri, a Milijana je zadovoljno slavila jer joj je pripala titula Miss bikinija. Dok ju je Požgaj gledao cijelo vrijeme, Milojko joj je prišao tek nakon proglašenja pobjednice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message