To je to što me zanima!

Svadba u najavi? Ecija i Goran hvale se romantičnim gestama, za to je 'kriva' Snježana Mehun

Nazvali smo njezina dečka Gorana da nam prokomentira planiraju li svadbu, no kaže nam da se nisu ni zaručili. 'To bismo valjda objavili na Instagramu', našalio se bubnjar Pravila igre
Vidi originalni članak

Snježana Schillinger nas je sve usosila. Kaže Goran 'kak Snježana Franzu može kuhati i nositi ručak u krevet', našalila se Ecija Ivušić (35) u objavi na svojoj društvenoj mreži. Objavila je video kako svom dečku, bubnjaru Pravila igre Goranu Beloševiću (35) nosi ručak u krevet, točnije tjesteninu. Goran je pak isto podijelio video napisavši da je Ecija "najbolja cura na svijetu". Osim toga podijelio je i video kako u nedjeljnu večer "chilla" s voditeljičinim psom Riom dok gleda film "Rocky".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donošenje ručka u krevet prva je zakuhala Snježana Schillinger (49) ex Mehun. Nakon udaje za Franza Schillingera (59) početkom rujna na Kornatima, pohvalila se kako novopečenom suprugu nosi ručak u krevet. Inače, Ecija i Snježana su dugogodišnje prijateljice, a televizijska voditeljica je čak uhvatila buket na njezinu vjenčanju. Nakon toga počele su šale da se prva sljedeća mora udati. Navodno voditeljica mašta o svadbi na Korčuli, odakle je rodom.

Nazvali smo njezina dečka Gorana da nam prokomentira planiraju li svadbu, no kaže nam da se nisu ni zaručili.

- To bismo valjda objavili na Instagramu - našalio se bubnjar Pravila igre.

POLOŽIO JE! Ecija hvali dečka Gorana: 'Imao je užasno težak ispit, u 6 ujutro išao je s mojim tatom na ribe!'

Ecija i Goran upoznali su se na teniskom turniru u Zagrebu prije pet mjeseci, na kojemu je on bio direktor, a ona glasnogovornica. Iskre su odmah planule. Kako je kasnije glazbenik rekao, osvojile su ga voditeljičine oči.

- No tu su i njezina šarmantnost, karizma i intelekt. Sve je išlo spontano, kao da nam je bilo suđeno - rekao je Goran ranije za Večernji list.

Prijatelji para kažu da je to prava ljubav.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Srebrna.. 26.10.2021.

    Konacno jedna radosna vijest

  • odjebausmikimaus 26.10.2021.

    Sva sreća kada su nam u zemlji samo ovakvi problemi😁

  • Histrion 26.10.2021.

    Koji su ovi sada

Komentiraj...
Vidi sve komentare