To je to što me zanima!

Svadbeni tulum bez kraja: Ana i Schweini slavit će i u Srbiji?

Nakon vjenčanja u Italiji, u skupom venecijanskom hotelu, Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger navodno planiraju još jedan tulum i to u etno-odmaralištu u blizini Novog Sada
Vidi originalni članak

Srpska tenisačica Ana Ivanović (28) dogovorila se s, sada već suprugom, Bastianom Schweinsteigerom (31) da će nakon Italijie pripremiti svadbeno veselje i u Srbiji, javlja Blic.

Kako je Ana čest gost poznatog etno-odmarališta u blizini Novog Sada, ona će zajedno sa svojim suprugom upravo tamo prirediti još jedno veliko slavlje.

- S obzirom na to da su se dugo premišljali oko datuma vjenčanja, Ana nije stigla pozvati sve svoje bliske prijatelje na vjenčanje u Italiji. Upravo zato je odlučila u Srbiji prirediti još jedno slavlje na kojem će  okupiti sve drage ljude - otkriva izvor blizak tenisačici.

- Ana je česta gošća na ovom salašu, kad god je u Srbiji ona tamo ode s prijateljima, pa vlasnici etno-odmarališta za nju i supruga pripremaju posebne pikanterije, a sam salaš će biti posebno ukrašen - dodaje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • JoškoJegermeister 17.07.2016.

    hebem ti slavu....koji ku...me tu gnjavite sa tom svinjom i srpkinjom...jel nema ništa bolje za pisati

  • JoškoJegermeister 17.07.2016.

    boli me dupe za taj par...svinjsko srpski ....

  • serb 14.07.2016.

    Linz...Zavist je osećaj ogorčenosti prema drugima zbog stvari koje poseduju, zbog njihovog bogatstva, prednosti koje imaju u odnosu na druge ili nečeg drugog. Baš je lepa ova naša Ana, prelepa i elegantna .. Srećno !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare