To je to što me zanima!

Svaka čast! Martin iz 'Života na vagi' pokazao transformaciju: 'Treba samo vjerovati u sebe...'

Martin Jakubovski na finalnom vaganju imao je 110, 7 kilograma. Izgubio je 49 kilograma te je imao 30,4 posto tjelesne mase manje
Vidi originalni članak

Martin Jakubovski na finalnom vaganju 'Života na vagi' pokazao je da je izgubio 49 kilograma i 30,4 posto tjelesne mase, a otkrio je što planira s Policijskom akademijom.

TIJEKOM SEDME SEZONE Dajana postigla transformaciju u 'Životu na vagi', ali i pronašla prijateljicu: 'Ostavila je trag...'

- Moji snovi su i dalje i tu i stvarno bih želio upisati Policijsku akademiju. Što se tiče tjelesne spremnosti, mislim da su nas treneri dosta spremili. Moram još poraditi na trčanju i definitivno ću se prijaviti na Policijsku akademiju - ispričao je.

Martin ne posustaje s treninzima i uravnoteženom prehranom, a na Instagramu je pokazao svoju impresivnu transformaciju kroz pet mjeseci i zahvalio se svima koji su mu pomogli u tome. 

MOTIVACIJA MU JE CURA Martinov otac bio je u 'Životu na vagi', a sad se i on odlučio za promjenu: 'Znam što me čeka'

- Moja promjena u 5 mjeseci. Htio bih se zahvaliti svima koji su bili uz mene i pomogli mi da svoj uspjeh dovedem na ovu razinu. U 'Životu na vagi' to su bili Mirna Čužić, nutricionistica Martina i Edin Mehmedović, a ništa manje bitna nije bila ni naša teta čuvalica Mirna Posavec, koja je svaki slobodni trenutak pokušala posvetiti nama, hodanju, treniranju, plivanju, a na kraju i zabavi. Izvan svega toga, kada sam došao kući, također mi je pomoglo jako puno, meni dragih ljudi.... Tata je također krenuo u teretanu i skida kilograme dok se ja pripremam za Policiju. Cijela ova priča je zapravo odličan motivator koji se može dogoditi svakome, samo ljudi trebaju krenuti i vjerovati u sebe. Ja vjerujem u sve vas i ako imate bilo koje pitanje, slobodno se javite jer sam tu za sve vas i uvijek ću rado pomoći - napisao je Martin u svojoj objavi. 

'ŽIVOT NA VAGI' Bio je podrška ocu Ivanu, a sada će Martin skidati kile: 'To je od bakine hrane, a i bio sam lijen'

Inače, Martin je sin jednog od finalista iz četvrte sezone showa - Ivana Jakubovskog.  Bio je najmlađi kandidat sedme sezone popularnog showa, a mladi Vukovarčanin oduvijek je imao problema s kilogramima. Za to krivi sebe, a ne članove svoje obitelji. Počeo se debljati od pete godine kada je češće posjećivao baku.

- Kod nas je u Slavoniji tako da baka trči za tobom i daje ti jesti. Mi u Slavoniji jako volimo jesti, ali nisu bakini zubi nabili kilograme, moji su. To je moja osobna stvar - rekao je za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rtz2 16.01.2024.

    tak bi i onaj luzer likalnik trebal malo smršaviti i van iz kuće izaći

  • Sandra_VU 16.01.2024.

    Martin je Vukovarac, a ne Vukovarčanin :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare