To je to što me zanima!

Sve je zakon: Najveći film ikad sklopljen lansira se u svemir

Kroz desetljeća su LEGO kockice oduševljavale generacije i generacije mladih graditelja, a 2014. godine napravile su i veliki skok s  podova dječjih soba na kino platna
Vidi originalni članak

Sada već davne 1949. počela je proizvodnja kockica koje će zaludjeti svijet. Jasno, govorimo o LEGO kockicama. Kroz desetljeća koja su uslijedila LEGO kockice oduševljavale su generacije i generacije mladih graditelja, a 2014. godine napravile su i veliki 'skok' s podova dječjih soba na kino platna.

BUMBLEBEE Stiže nam iz svemira: Omiljeni Autobot dobio je svoju priču

Te godine, 2014., je prvi film iz franšize 'LEGO' dospio u kina. Film je zavladao veljačom te godine i postao je instantno komercijalni uspjeh, a i bio je vrlo hvaljen. Radeći na proračunu od 60 milijuna dolara redatelji Phil Lord i Christopher Miller uspjeli su diljem svijeta utržiti čak 469 milijuna, čime su pokazali i 'većim i ozbiljnijim' filmovima kako se zarađuje.

Tim uspjehom franšiza je potvrđena kao kvalitetna pa smo tako pogledali i 'Batman Lego', kao i 'Lego Ninjago' film. Ne samo to, već je bio najavljen i nastavak za prvi film.

Animirani film 'LEGO 2' radnju nastavlja na mjestu gdje je završio prvi film. Bricksburg je sada zastrašujuća poslijeapokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emmet je i dalje neizmjerno sretan kao i uvijek, ali kad zarobe Wyldstyle, mora se vratiti u stvarni svijet i spasiti je.

Pogledajte foršpan

Novi film komično je nazvan 'The Lego Movie 2: The Second Part', a u svoje glavne uloge uspio je vratiti sve glumce zbog kojih je i prvi film ispao toliko kvalitetan. Glas Emmetu Brickowskom ponovno daje Chris Pratt, dok je onaj Lucy 'Wyldstyle' opet od Elizabeth Banks. Will Arnett je po treći put Bruce Wayne/Batman, a uz gore navedene nastupaju i Tiffany Haddish, Channing Tatum te Jonah Hill.

Režije se prihvatio Mike Mitchell koji nas je oduševio svojim radom na filmovima o Shreku, Alvinu, Trolovima i naravno, Spužvabobu. Redatelj ima jednu manu u karijeri, a to je film 'Deuce Bigalow: Muški žigolo'. Ipak, čini se kako mu ta pogreška nije bila uzeta za zlo, pa je smio nastaviti s radom u filmskoj industriji.

Film u kina dolazi 21. veljače naredne godine, u distribuciji Blitz Filma.

VIDI OVO! Ljubav, pomaganje, majčinstvo: Ovih 10 citata princeze Diane zauvijek ćemo pamtiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare