Obavijesti

Show

Komentari 0

Sve je zakon: Najveći film ikad sklopljen lansira se u svemir

Sve je zakon: Najveći film ikad sklopljen lansira se u svemir
8

Kroz desetljeća su LEGO kockice oduševljavale generacije i generacije mladih graditelja, a 2014. godine napravile su i veliki skok s  podova dječjih soba na kino platna

VIDEO

Sada već davne 1949. počela je proizvodnja kockica koje će zaludjeti svijet. Jasno, govorimo o LEGO kockicama. Kroz desetljeća koja su uslijedila LEGO kockice oduševljavale su generacije i generacije mladih graditelja, a 2014. godine napravile su i veliki 'skok' s podova dječjih soba na kino platna.

Stiže nam iz svemira: Omiljeni Autobot dobio je svoju priču
Stiže nam iz svemira: Omiljeni Autobot dobio je svoju priču

Te godine, 2014., je prvi film iz franšize 'LEGO' dospio u kina. Film je zavladao veljačom te godine i postao je instantno komercijalni uspjeh, a i bio je vrlo hvaljen. Radeći na proračunu od 60 milijuna dolara redatelji Phil Lord i Christopher Miller uspjeli su diljem svijeta utržiti čak 469 milijuna, čime su pokazali i 'većim i ozbiljnijim' filmovima kako se zarađuje.

Tim uspjehom franšiza je potvrđena kao kvalitetna pa smo tako pogledali i 'Batman Lego', kao i 'Lego Ninjago' film. Ne samo to, već je bio najavljen i nastavak za prvi film.

Animirani film 'LEGO 2' radnju nastavlja na mjestu gdje je završio prvi film. Bricksburg je sada zastrašujuća poslijeapokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emmet je i dalje neizmjerno sretan kao i uvijek, ali kad zarobe Wyldstyle, mora se vratiti u stvarni svijet i spasiti je.

Pogledajte foršpan

Novi film komično je nazvan 'The Lego Movie 2: The Second Part', a u svoje glavne uloge uspio je vratiti sve glumce zbog kojih je i prvi film ispao toliko kvalitetan. Glas Emmetu Brickowskom ponovno daje Chris Pratt, dok je onaj Lucy 'Wyldstyle' opet od Elizabeth Banks. Will Arnett je po treći put Bruce Wayne/Batman, a uz gore navedene nastupaju i Tiffany Haddish, Channing Tatum te Jonah Hill.

Režije se prihvatio Mike Mitchell koji nas je oduševio svojim radom na filmovima o Shreku, Alvinu, Trolovima i naravno, Spužvabobu. Redatelj ima jednu manu u karijeri, a to je film 'Deuce Bigalow: Muški žigolo'. Ipak, čini se kako mu ta pogreška nije bila uzeta za zlo, pa je smio nastaviti s radom u filmskoj industriji.

Film u kina dolazi 21. veljače naredne godine, u distribuciji Blitz Filma.

VIDI OVO! Ljubav, pomaganje, majčinstvo: Ovih 10 citata princeze Diane zauvijek ćemo pamtiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode