To je to što me zanima!

Sve za ljepotu: Heidi je putem ležala da ne bi zgužvala haljinu

Klum je objavila i kratki video na kojem ljubi svojeg mlađahnog dečka Toma Kaulitza, frontmena benda Tokio Hotel koji joj je bio pratnja na sinoćnjoj dodjeli Emmyja
Vidi originalni članak

Ovako vam se haljina za Emmyje neće zgužvati, napisala je Heidi Klum (45) u opisu fotografije na Instagramu na kojoj leži u automobilu u svečanoj toaleti.

Klum je objavila i kratki video na kojem ljubi svojeg mlađahnog dečka Toma Kaulitza, frontmena benda Tokio Hotel koji joj je jučer bio pratnja na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja.

Manekenka je na crvenom tepihu oduševila elegancijom i glamurom, ali nitko nije znao što je sve Heidi morala proći na putu do dodjela. Heidi je putem ležala u automobilu u satenskoj haljini sa šlepom i potpisom Zaca Posena kako se ne bi zgužvala i kako bi se prikazala u savršenom stanju. Svoju tajnu je otkrila na društvenim mrežama i nasmijala fanove.

Osim Heidi, modnom kombinacijom zasjale su i američka glumica Tracee Ellis Ross, koja se odlučila se za ružičastu haljinu pomalo neobičnog kroja koju potpisuje Valentino, i Keri Russell koja je za ovu je prigodu odjenula izazovnu kreaciju za koju je zaslužan Zuhair Murad. 

Chanel je bio odabir glumce Penélope Cruz. Odjenula je raskošnu bijelu kreaciju sa zanimljivim detaljima. Nešto odvažnija bila je američka pjevačica i glumica Mandy Moore. Njezinu haljinu zanimljivog uzorka i dubokog dekoltea potpisuje Rodarte. Zvijezda 'Igre prijestolja', Emilia Clarke zablistala je u Chanelovoj haljini ukrašenoj čipkom.

VIDI OVOOvo su najbolje guze Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Judita👥 10.10.2018.

    Heidi uvijek sexy i izgodna

  • zvrka1977 19.09.2018.

    Hmmm, kaj se nije nekad vidjela razlika baš u takvim sitnicama između dizajnerske i obične obleke. Made in China materijal za ovakvu prigodu od nekakvog poznatog kreatora - veliki fail

  • x00x 19.09.2018.

    koja zrtva!!! mislim da je zasluzila bar neki orden casti ili za hrabrost barem

Komentiraj...
Vidi sve komentare