To je to što me zanima!

Sve za ljepotu: Seve zateže lice i tijelo za 1500 kn po tretmanu

Riječ je o tretmanu koji radiofrekvencijom i pulsirajućim elektromagnetskim poljima proizvodi toplinu na tretiranom području. Koža se zateže, smanjuju se bore i 'pegla' celulit
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina (44) ugledala se na glumice Salmu Hayek (50) i vršnjakinju Sofiju Vergaru. Severina je krenula na zatezanje kože lica i tijela, čija je cijena jednog tretmana oko 1500 kuna. 

Za što bolji rezultat preporučuje ih se nekoliko. Riječ je o tretmanu koji radiofrekvencijom i pulsirajućim elektromagnetskim poljima proizvodi toplinu na tretiranom području. Koža se zateže, smanjuju se bore i 'pegla' celulit.

Seve godinama odlazi na slične tretmane kako bi ostala mladolika. 

Inače, pjevačica se nedavno sa suprugom Igorom vratila iz Amerike, zatim je na Instagramu objavila 'selfie' sa svekrvom Oljom, a nakon toga je 'zaružila' sa svekrom Draganom Kojićem Kebom. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Gena Vava 14.02.2017.

    Godine ju stižu bez obzira na sve tretmane.....

  • Judita👥 14.02.2017.

    a to je znači razlog tome:)još se ja čudim toj mladolikosti:)

  • novkovka 14.02.2017.

    vi i dalje o njoj.očito nema dovoljno posla pa ste se primili sevke koja vam sve javlja a vi stavljate u novine.koga briga šta ona radi sa sobom.ali godine joj idu,nemože promijeniti stanje u rodnom listu.ili će možda i to platiti da joj pišu manje godine?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare