To je to što me zanima!

Svi pričaju o Angelici: Nastup ima preko 10 milijuna pregleda

Nakon što je Angelica otpjevala pjesmu 'Fight Song', publika je bila na nogama baš kao i četveročlani žiri. Njezin nastup najviše je oduševio komičara, glumca Howieja Mendela koji joj je dao zlatni gumb
Vidi originalni članak

Mlada i talentirana pjevačica Angelica Hale (11) ruši sve rekorde. Prije samo pet dana njezina videosnimka s nastupa iz talent showa postavljena je na službenoj stranici 'America's Got Talent', a trenutno ima preko nevjerojatnih 10 milijuna pregleda. 

Nakon što je izvela pjesmu 'Fight Song', publika je bila na nogama baš kao i četveročlani žiri. Njezin nastup najviše je oduševio komičara, glumca i televizijskog voditelja Howieja Mendela (63) koji joj je dao zlatni gumb te je plasirao direktno u polufinale emisije.

- Ti si prava šefica koja je došla ovdje kako bi pobijedila - rekla je članica žirija, supermodel Heidi Klum (45). 

Hale je prvi put u showu bila 2017. kada je na kraju završila drugoplasirana, a ovaj put ima samo jedan cilj, a to je pobjeda. 

Podsjetimo, emotivnom izvedbom pjesme 'Fight song' američke kantautorice Rachel Platten (37), i Zagrepčanka Elena Brnić (13) osvojila je srca žirija, ali i publike.

Snimka s audicije 'Supertalenta', koju je na društvenoj mreži objavio 'Got Talent Global', do sada je pregledan više od 5 milijuna puta. 

VIDI OVO: Ova frizura natjerat će Vas da se ošišate, a jedna je od najvećih trendova u 2019 godini.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Prki600 26.01.2019.

    Napokon malo friških vijesti na 24 o'clock

  • danho 26.01.2019.

    Sori ali meni je uzasan njen glas, ne da ne zna pjevat ili neto, nego boja glasa mi je ful antipaticna. Ova nasa elena je bolja

  • 26.01.2019.

    baš bih voljela da mi netko od vas koji ste komentirali odgovori: postoji li možda neki interni natječaj tko će više negativnosti i besmislene negativnosti izbaciti na ama baš svaku temu?? člančić o djetetu koje lijepo pjeva navodno, ne može benignije i neutralnije, a vas 90% nije ni pomislilo poslušati, ali zato: danas svi pjevači, pusti dijete da se igra, jer ti si siguran da nju netko sili i gura u show i da je taj netko isfrustriran, onda kako je mala ne ružna, nego GADNA KO LOPOV.. ne govorim ovo kao popovanje i moraliziranje, nego fakat bode u oči i u mozak tolika količina neutemeljene i besmislene zloće i negativnosti. kaj se ne bi bolje osjećali da napišete nešto argumentirano, ili neku šalu, ili možda neku paralelu s nečim što ste vidjeli i doživjeli..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare