To je to što me zanima!

Svi putevi vode na Zrće: U novi klub Kalypso stiže Rudimental

Uz originalan dizajn prostora i novi moderan vizualan identitet, Kalypso u novu sezonu ulazi u društvu mnogih najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će nastupiti tamo
Vidi originalni članak

Odlični festivali, koktel majstori, seksi plesačice, more i sunce privukli su na Zrće i ovogodišnje pobjednike Brittawardsa. Rudimental u klub Kalypso koji slavi već 27 godinu postojanja dolazi 10. kolovoza. Četvorka iz istočnog Londona osvojila je nagradu za najbolji britanski singl s pjesmom "Waiting all night". Rudimental je potvrdio da novi album stiže tijekom godine, a u Kalypsu će, kažu, napraviti tulum za pamćenje. Dečki će se imati priliku pogostiti i u hotelu Boškinac u kojem je prije tri godine jeo i Anthony Bourdain. Američki kuhar je u Hrvatskoj snimao epizodu za svoju nagrađivanu emisiju "Bez rezervacije", a na Pagu je između ostalih jeo janjeće tripice, pečenu hobotnicu s povrćem, salatu od divljih šparoga... Bourdaina se osoblje hotela jos uvijek rado sjeća, a nakon njegovog dolaska naglo se povećao i broj turista. Rudimental ce nastupati u Kalypsu u Novalji koji je sad dobio i sasvim novi izgled, što će tvde organizatori, privući jos vise posjetitelja. U njemu sad dominira velika drvena kulisa, projekcijsko platno i VIP prostor u krošnji borova, a napravljeni su čak i selfie hot spotovi. Za kreativni dio novog Kalypsa zaslužni su Dražen Grubišić; akademski slikar, kreator Muzeja prekinutih veza i čarobnjak novog Kalypsova prostora, Siniša Sudar; nadahnuti tvorac novog vizualnog identiteta te Zvonimir Dusper – Dus, producent web-stranice i aplikacije Kalypso party aid.

Uz originalan dizajn prostora i sasvim novi moderan vizualan identitet, Kalypso u novu sezonu ulazi uz najavu ponovnog rađanja ljeta u društvu mnogih najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će nastupiti na senzacionalnim festivalima. Među njima je i svjetska zvijezda čiji će nastup obilježiti ljeto u Hrvatskoj, pa i cijeloj regiji.

- Gostima ce biti zajamčena cjelodnevna zabava, pristojno osoblje, prekrasni prirodni ambijent, a zabavljat će ih velik broj najpiznatijih svjetskih DJ-a - kaže vlasnik kluba Boris Šuljić.

20.06. party za otvorenje

U želji da okupi sve prijatelje i štovatelje, kao i ljude željne vrhunske zabave, Kalypso je organizirao nesvakidašnji event: Zajedničko gostovanje 3 velika hrvatska DJ-a/producenta, Eddy Ramich, Ilija Rudman i Petar Dundov, koji su među rijetkima realizirali internacionalnu karijeru, a nikada nisu samostalno zajedno nastupili.

Taj jedinstveni set-up će biti sjajan start u velike stvari koje slijede.

Sezona velikih festivala

I ovog ljeta će Kalypso biti dio fantastičnih festivala, ove godine produženih i ojačanih. Hideout, Fresh island, Barrakud i Sonus festival, sa nevjerovatnim Line up-ovima koji objedinjavaju 95% najvećih svjetskih DJ zvijezda jamče vruće ljeto i nezaboravne doživljaje, a Kalypso će ove godine privlačiti svojom različitošću od ostalih sjajnih klubova na Zrću.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare