Obavijesti

Show

Komentari 0

Svi putevi vode na Zrće: U novi klub Kalypso stiže Rudimental

Svi putevi vode na Zrće: U novi klub Kalypso stiže Rudimental
21

Uz originalan dizajn prostora i novi moderan vizualan identitet, Kalypso u novu sezonu ulazi u društvu mnogih najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će nastupiti tamo

VIDEO

Odlični festivali, koktel majstori, seksi plesačice, more i sunce privukli su na Zrće i ovogodišnje pobjednike Brittawardsa. Rudimental u klub Kalypso koji slavi već 27 godinu postojanja dolazi 10. kolovoza. Četvorka iz istočnog Londona osvojila je nagradu za najbolji britanski singl s pjesmom "Waiting all night". Rudimental je potvrdio da novi album stiže tijekom godine, a u Kalypsu će, kažu, napraviti tulum za pamćenje. Dečki će se imati priliku pogostiti i u hotelu Boškinac u kojem je prije tri godine jeo i Anthony Bourdain. Američki kuhar je u Hrvatskoj snimao epizodu za svoju nagrađivanu emisiju "Bez rezervacije", a na Pagu je između ostalih jeo janjeće tripice, pečenu hobotnicu s povrćem, salatu od divljih šparoga... Bourdaina se osoblje hotela jos uvijek rado sjeća, a nakon njegovog dolaska naglo se povećao i broj turista. Rudimental ce nastupati u Kalypsu u Novalji koji je sad dobio i sasvim novi izgled, što će tvde organizatori, privući jos vise posjetitelja. U njemu sad dominira velika drvena kulisa, projekcijsko platno i VIP prostor u krošnji borova, a napravljeni su čak i selfie hot spotovi. Za kreativni dio novog Kalypsa zaslužni su Dražen Grubišić; akademski slikar, kreator Muzeja prekinutih veza i čarobnjak novog Kalypsova prostora, Siniša Sudar; nadahnuti tvorac novog vizualnog identiteta te Zvonimir Dusper – Dus, producent web-stranice i aplikacije Kalypso party aid.

Uz originalan dizajn prostora i sasvim novi moderan vizualan identitet, Kalypso u novu sezonu ulazi uz najavu ponovnog rađanja ljeta u društvu mnogih najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će nastupiti na senzacionalnim festivalima. Među njima je i svjetska zvijezda čiji će nastup obilježiti ljeto u Hrvatskoj, pa i cijeloj regiji.

- Gostima ce biti zajamčena cjelodnevna zabava, pristojno osoblje, prekrasni prirodni ambijent, a zabavljat će ih velik broj najpiznatijih svjetskih DJ-a - kaže vlasnik kluba Boris Šuljić.

20.06. party za otvorenje

U želji da okupi sve prijatelje i štovatelje, kao i ljude željne vrhunske zabave, Kalypso je organizirao nesvakidašnji event: Zajedničko gostovanje 3 velika hrvatska DJ-a/producenta, Eddy Ramich, Ilija Rudman i Petar Dundov, koji su među rijetkima realizirali internacionalnu karijeru, a nikada nisu samostalno zajedno nastupili.

Taj jedinstveni set-up će biti sjajan start u velike stvari koje slijede.

Sezona velikih festivala

I ovog ljeta će Kalypso biti dio fantastičnih festivala, ove godine produženih i ojačanih. Hideout, Fresh island, Barrakud i Sonus festival, sa nevjerovatnim Line up-ovima koji objedinjavaju 95% najvećih svjetskih DJ zvijezda jamče vruće ljeto i nezaboravne doživljaje, a Kalypso će ove godine privlačiti svojom različitošću od ostalih sjajnih klubova na Zrću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško