To je to što me zanima!

Svi se urotili protiv Mije jer je kandidatima uskraćivala hranu

Begović i Vrbos stalno su se sukobljavale u ‘Survivoru’. Mia s natjecateljima nije htjela dijeliti hranu, a Martina ju je nazvala budalom kojoj bi najradije pljunula u lice
Vidi originalni članak

Što mogu kad sam i s 50 godina najbolja?! Kuhala sam im i posluživala ih. Nije istina da im nisam davala hranu niti sam i sa kim imala problema. Dama sam i neću se spuštati na njihov nivo, rekla je Mia.

Glumici nije bilo drago kad bi na Otok odbačenih stigao netko novi. Zbog manjka hrane pridošlicama je branila da jedu. To je na Plemenskom vijeću posebno razljutilo Martinu Vrbos (28), koja se otpočetka showa ne podnosi s glumicom. Nazvala ju je nabrušenom babom kojoj treba začepiti usta.
- Ona je budala, a da je meni to napravila, ošamarila bih je i pljunula joj u lice - govorila je tad Martina, koja se godinama bori s viškom kilograma. Danas tvrdi da je to rekla u afektu, ali da je tad zaista tako mislila. 
- Bila sam ljuta jer znam kako bi meni bilo da mi netko zabrani jesti u uvjetima u kojima je i šaka riže luksuzan obrok - kaže pjevačica. Dodala je da poštuje starije, pa ne želi više komentirati Mijino ponašanje.

- Mene je Begović vrijeđala i nazivala glavnom manipulatoricom. To je smiješno. - kaže Vrbos. 
Mia se nije slagala s Jelenom i Kristinom, za koju je rekla je lijepa, ali glupa.

Jelena Maćić nije uspjela shvatiti Miju     

- Mia je krajnje čudna žena. ona kao da nije bila s nama na istom planetu - izjavila je Jelena. 

 Martinu Vrbos razočarala je glumačka diva     

 - Vrhunska je glumica i kuharica, ali je ispala jako loš čovjek - tvrdi Martina. 

Mia je Kristini zamjerala što nije puno radila     

- Iako mi je rekla da sam samo za prati veš, to me ne pogađa. ona nije normalna - zaključila je Kristina. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Laguna_1 10.04.2012.

    Mija, Mija, nije vam ovo trebalo.!

  • SanelaTahirović 10.04.2012.

    to su naši selebriti.....

  • hvala bogu što sam ateist 10.04.2012.

    Nije mi jasno što svi tu Begovićku stalno zovu nekom velikom glumicom, u Hrvatskoj, jednostavno od jako davno nema velike glumice, ona je samo drugorazredna glumica koja glumata po nekakvim marginalnim teatrićima i od toga jedva da preživljava. Ona sebe zamišlja nekom veličinom, nekom osobom nadprosječne inteligencije, nekim ko je u svemu naj, nekim ko je iznad drugih, ona želi jeftinim, prozirnim i svima jasnim intrigama za koje misli da su drugima nedokučive kreirati situacije iz kojih bi izvukla korist. Greška ostalih učesnika je što su je pustili da kuha i time joj dali mogućnost da manipulira hranom, no svi su je prozreli svi vide tko je i što je pa jedino zbog njene dobi i njihove pristojnosti trpe njene ispade. Ukratko ona je očajnica koju tare klimakterij, koja je puna gorčine i mržnje jer je cijeli život osuđena živiti u sjeni pokojne sestre čija je glumačka kvaliteta bila jednako tako osrednja no posthumno je po onome (o mrtvima samo najbolje) njeno glumljenje postalo neprikosnoveno, a ona mrtva veličina. Jadna glumica koja se mora svuči gola da bi se za nju čulo, koju moraju žvakati novinari da bi postala poznata, koja mora umrijeti da bi postala velika i koja je slavna jer je mrtva, a još jadnija koja mora živjeti u sjeni njene nadgrobne ploće da bi uopče bila primjećena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare