To je to što me zanima!

Svi zombiji skupa: Ujedinjenje serija će se uskoro dogoditi

Listopad je već tradicionalno mjesec horora. I dok mnogi očekuju da nam u kina stignu novi stravični filmovi, ima sve više ljubitelja strave i užasa koji čekaju zombije na malim ekranima
Vidi originalni članak

Ovogodišnji Comic-Con u New Yorku pokazao nam je mnogo novotarija iz svijeta serija. Jedna od najbitnijih svakako je vijest kako će se dvije serije o zombijima, 'The Walking Dead' (tj. 'Živi mrtvaci', kako je kod nas prevedeno) i 'Fear The Walking Dead' konačno ujediniti.

Na panelu o serijama, tvorac serije i izvršni producent Robert Kirkman izjavio je kako će se uskoro dogoditi tzv. crossover između dvije spomenute serije. Iako su svi ljubitelji takvo što priželjkivali godinama, tek sada će se događaj u stvari obistiniti.

- Dvije su serije o živim mrtvacima. Jedan lik će otići iz jedne serije i završiti u drugoj, no neću vam reći tko otkuda - rekao je Kirkman.

Premijera osme sezone serije 'Živi mrtvaci' čeka nas krajem listopada, 22. u mjesecu. Što čeka Carla nitko ne zna, no pitamo se hoće li on možda završiti u drugoj seriji?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare